Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mjesec bez ograničenja: Bonus 1 GB interneta uz Frend startni paket

Preuzmite sliku

Ukoliko voliš da budeš onlajn, čak i kada si u pokretu, više razgovaraš stikerima i slikama, nego riječima, ako ti se stvari ne “sviđaju”, nego ih “lajkuješ”, onda ćeš se sigurno uklopiti u novi trend i uzeti 1GB uz startni Frend.

Njanoviji Frend satrtni paket po cijeni od 5 KM (sa PDV-om) odgovoriće na sve tvoje onlajn potrebe. U paketu dobijaš 1 gigabajt najbržeg mobilnog interneta, koji vrijedi 30 dana od dana aktivacije startnog paketa i može da se koristi u mreži m:tel-a.

Nakon iskorištenog bonusa po maksimalnoj brzini, surfovanje možeš da nastaviš i dalje, po smanjenoj brzini, a ne zaboravi da putem servisa Moj meni (*100#) uvijek možeš odabrati i jednu od Frend tarifnih opcija za mobilni internet, koje ti pružaju mogućnost brzog surfovanja po povoljnim cijenama i periodu korišćenja kojeg sam odabereš.

Startne pakete možeš pronaći na svim m:tel prodajnim mjestima i kod ovlaštenih m:tel prodavaca širom BiH.  Uživaj u surfovanju, uklopi se u novi trend i isprobaj startni paket Frend!

Ponuda vrijedi do 4.6.2017. godine. Za više informacija pozovi kontakt centar 066 10 10 10 ili posjeti stranicu frend.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,