Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Menprom mesni delikatesi na tri lokacije u gradu: Najbolja ponuda mesa i mesnih prerađevina (FOTO)

Preuzmite sliku

U sva tri maloprodajna objekta Menprom mesnih delikatesa dočekat će vas izuzetno ljubazno osoblje koje će Vam pružiti brzu i kvalitetnu uslugu…

Stiglo nam je razdoblje u godini kada svoje vrijeme najradije posvećujemo našim bližnjima, te kada ozračje svega oko nas poprima drugačiju, dekorisanu notu. Malo svjetlucave čarolije dovoljno je za toplinu i pozitivnu vibraciju svakog doma, a kada se još stolovi upotpune savršenom mesnom delikatesom iz Menproma nadolazeći praznici se mogu dočekati u jedinstvenom i pozitivnom ozračju.

U Menprom maloprodajnim objektima, koje možete pronaći na tri lokacije u gradu, u ponudi je uvijek svježe meso kontroliranog porijekla od uzgajivača sa lokalnih farmi, a kontrola mesa se vrši svakodnevno. Upravo ovakav profesionalan dugogodišnji pristup prepoznali su brojni kupci koji svakodnevno svraćaju u prodajne objekate u naseljima Sjenjak, Stupine i Bulevar.

Novogodišnje ovale sa suhomesnatim proizvodima, svježe meso i još mnogo proizvoda iz asortimana možete naručiti i preuzeti u sva tri maloprodajna objekta u Tuzli.

Za sve ljubitelje mezetluka iz Menproma su kao i prethodnih godina pripremili fantastične novogodišnje ponude u svoje tri radnje.

Sjenjak – Ismeta Mujazinovića 14, telefon:  035 277 751

Bulevar, Alije Izetbegovića 35, telefon 035 277 360,

Naselje Stupine B-12, Kontakt: 035 393-774

Sretne praznike želi Vam Vaš “Menprom”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje