Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Menprom dogovorio plasman proizvoda na tursko tržište

Preuzmite sliku

Mesna industrija Menprom Tuzla dogovorila je plasman proizvoda iz svog programa na tursko tržište putem razgranate mreže firme Yayla Turk, saopćila je Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH.

Sastanak predstavnika mesne industrije Menprom i turske firme Yayla Turk održan je prije nekolikko dana u organizaciji Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH nakon iskazanog interesovanja turskih partnera za uspostavljanje poslovne saradnje sa Menpromom.

Gosti su obišli proizvodne pogone, gdje su se uvjerili u visok tehnološki nivo proizvodnje na kojem Mesna industrija Menprom, uz široku paletu zdravih, ukusnih proizvoda proizvedenih posebnom pažnjom i po jedinstvenim recepturama, temelji svoju poslovnu filozofiju.

Dosljednost u provođenju politika kontinuiranog kvaliteta, potvrđenim u visokozahtjevnim certifikatima HACCP i HALAL kvalitete, vrhunske mesne delikatese od visokokvalitetnog pilećeg, goveđeg i purećeg mesa, mesnu industriju Menprom čine jednom od vodećih mesnih industrija u našoj zemlji.

Yayla Turk na turskom tržištu prepoznatljiva je po visokokvalitenim mesnim prerađevinama čiji kvalitet je garantiran Halala certifikatom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje