Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Međunarodni aerodrom Tuzla izdaje poslovne prostore: Kirija unaprijed za minimalno 30 mjeseci

Preuzmite sliku

Međunarodni aerodrom Tuzla uputio je Javni poziv pravnim i fizičkim licima u svrhu iskazivanja interesa za zakup poslovnih prostora.

Dva poslovna prostora koja su predmet javnog poziva nalaze se u okviru putničkog terminala JP “Međunarodni aerodrom Tuzla”.

Oba poslovna prostora su predviđena za namjenske djelatnosti i to restoran s kuhinjom (restoran površine 151,50m2 i kuhinja površine 52,00 m) te Snack Bar površine 15,80 m2 uz ostavu od 6,30 m2.

Predmet ovog Javnog poziva kako se navodi je prikupljanje pisanih ponuda (pisma namjere) za iskazivanje interesa za zakup poslovnog prostora i to na slijedeći način: za zakup poslovnog prostora nakon okončanja dogradnje i rekonstrukcije namjenskog objekta.

Izražavanje interesa na temelju ovog javnog poziva u obliku dostavljanja ponuda (pisma namjere) za zakup poslovnog prostora ne stvara obvezu ponuđaču.

Na ovaj Javni poziv mogu se javiti sva pravna i fizička lica koja obavljaju ili imaju namjeru obavljati djelatnost u BiH.

Ponuđači su dužni dostaviti slijedeće: podatke o ponuđaču (ime, prezime i adresu odnosno naziv i sjedište), izvod iz sudskog registra ili rješenje iz privrednog odjela suda, opis dosadašnjeg poslovanja ponuđača sa odgovarajućim referencama i eventualnim franšizama.

Međunarodni aerodrom Tuzla napominje u javnom pozivu kako se zakupnina se plaća avansno, minimalno za 30. mjeseci kao i to da će prednost u odabiru imati ponude onih ponuđača koji već obavljaju djelatnost u prostorima JP „Međunarodni aerodrom Tuzla“ d.o.o. i koji uredno izmiruju sve dospjele obaveze.

Više detalja sva zainteresovana fizička i pravna lica mogu pronaći na OVOM linku ili kontaktirati broj telefona +387 35 745 610.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje