Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Luksuz: Evo kako izgledaju milionski stanovi na kruzeru (FOTO)

Preuzmite sliku

Za nekoliko miliona dolara možete kupiti stan na kruzeru koji će ploviti širom svijeta.

Nazivajući se “prvim svjetskim sportskim, fitness i wellness kruzerom”, Blue World Voyages prodaje 40 stanova koji koštaju od 2,4 do 3,4 miliona dolara, na brodu dugačkom 220 metara, koji bi trebao zaploviti Sredozemnim morem u aprilu 2021. godine.

Kompanija kaže da planira krstariti i po drugim egzotičnim destinacijama širom svijeta, prenosi Biznis Info.

Vlasnici će biti u mogućnosti da krstare koliko god često žele tokom 25 godina, obzirom da kruzeri toliko traju. Također će moći iznajmljivati svoje stanove kako bi nadoknadili mjesečne troškove održavanja koji će biti oko 8 do 10 posto kupovne cijene, kažu u agenciji za nekretnine Compass Florida.

Paluba za sport i fitness će između ostalog sadržavati teretanu, kavez za udaranje baseball loptica, golf teren i školu, fudbalski simulator, TRX studio. Imaće i tri bazena, uključujući i bazen sa morskom vodom za plivanje. Druga paluba će sadržavati spa i wellness koji uključuju edukativne programe, gostujuća predavanja i večernju zabavu.

Kompanija Blue World Voyages navodi da će brod moći smjestiti 425 putnika i 100 stanara, a da će prodaja početi u naredna dva do tri mjeseca. (Biznis Info)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,