Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kralj je u gradu: Bh. brend ‘Fast food King’ od sutra počinje sa radom i u Tuzli

Preuzmite sliku

Fast food King osnovan je 2014. godine u Zenici, a vrlo brzo je postao jedan od zeničkih lidera u dostavi hrane. Od tada su otvorili još jednu poslovnicu u Zenici, a prvu franšizu u Sarajevu 2021. godine a od sutra se fanšiza širi i na grad soli. 

“Tuzla, da li ste spremni za najbolji burger i roštilj. Dolazimo sa stilom uz samo domaće i kvalitetno.”  – glasila je kratka najava dolaska King-a u Tuzlu, najava je bila dovoljna da se počne nagađati u kojem dijelu grada će prepoznatljivi brend otvoriti svoju poslovnicu.

Saznali smo! U ulici 15. maja bb, tačnije TC Sjenjak King od sutra otvara svoja vrata svim gastroljupcima.

Sa prepoznatljivim sloganom “Jedi kao kralj” vrlo brzo su stekli popularnost, jer su postalo kvalitetano a ujedno i najjeftinije mjesto gdje možete jesti brojne kvalitetne specijalitete sa roštilja.

  • Jeste li znali da ovaj brend koristi meso iz vlastite proizvodnje?

    – Kupujemo i prerađujemo meso isključivo domaćeg porijekla, od naših domaćih proizvođača i uzgojivača. Pored korištenja za vlastite potrebe, distribuiramo sirovo meso i prerađevine u cijeloj BiH a naši kupci su i neki od vrlo poznatih trgovačkih lanaca  navode iz Kinga-a.

  • Pored objekta u TC Sjenjak koji će raditi od ponedjeljka do nedjelje u periodu od 08:00 do 23:00 sati. Za one koji hranu žele poručiti dostupna je dostava putem kontakta 061 018 018. Hranu možete poručiti i on-line klikom OVDJE.

    Naruči, jedi kao kralj i uživaj!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,