Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Korpa.ba: Servis za dostavu hrane i namirnica stigao u Tuzlu

Preuzmite sliku

Korpa.ba, novi online startup osnivača eKupon-a i suvlasnika OLX-a koji je 1. oktobra je počeo sa radom u glavnom gradu BiH, a naknadno i u Mostaru – sada je stigao i u Tuzlu.

Najpopularniji servis za grupnu kupovinu, eKupon.ba, u doba pandemije, kada su mnogi biznisi zatvorili svoja vrata u 2020.-oj godini započeo je rad na novom projektu – servisom za dostavu hrane, namirnica te drugih proizvoda.

Zamisli, naruči i Korpa će da isporuči!

Brza i jednostavna za korištenje, Korpa je platforma za dostavu gdje je putem računara ili mobilne aplikacije za manje od minut moguće naručiti bilo koji proizvod iz ponude. Naručite iz udobnosti svog doma, posla ili nekog drugog mjesta, a dostava stiže na Vaša vrata, brzo i jednostavno.

Korpa mijenja pravila igre

Korpa.ba prati svjetske trendove i donosi ih na domaće tržište. Pozivanje restorana ili kurira, naručivanje, te naknadno objašnjavanje gdje se nalazite je stvar prošlosti. Sada sve možete raditi jednostavnije.

Ono što Korpu izdvaja od drugih servisa je da su korisnici u toku sa statusom narudžbe u stvarnom vremenu – od momenta narudžbe do dolaska na željenu adresu.

Svaku Vašu narudžbu, odnosno kurira koji je za nju zadužen, možete pratiti putem interaktivne mape, sve do dolaska na Vaša vrata, te po potrebi ostvariti kontakt.

Najbolji uz najbolje

Vrijednost Korpa projekta od samog starta prepoznali su brojni renomirani restorani u Tuzli stoga kupci mogu uživati u velikom izboru raznovrsnih jela i slastica.

Naručiti je trenutno moguće iz restorana Casper Kebab, Restoran Soho, La Milano, Chick – King, Ćevabdžinica Sarajka Korzo, Fast Food Like, Pizza Garden, Royal restoran, House of taste, a uskoro i mnogih drugih.

Keš ili kartica, izbor je Vaš

Ekskluzivno i prvi put u BiH, hranu naručenu iz restorana je moguće platiti bilo kojom kreditnom, odnosno debitnom VISA ili MasterCard karticom, a za brže i jednostavnije plaćanje u budućnosti, karticu je moguće i sigurno pohraniti na Vašem pametnom telefonu.

Korpa tim se od samog početka trudi svojim korisnicima nuditi i dodatne pogodnosti, pa je u toku i akcija u suradnji sa NLB Banka d.d., Sarajevo. Hranu ili piće moguće je platiti bilo kojom NLB karticom i 20 posto sredstava od ukupne narudžbe (uključujući i iznos dostave) vraća se u vidu Korpa kredita na profil kupca, koji se može iskoristiti pri narednoj kupovini.

Ako ipak preferirate keš, tu je i opcija direktnog plaćanja kuriru na Vašim vratima.

Cijene hrane su identične kao u ugostiteljskim objektima, a za Korpa narudžbe koje prelaze određeni prag, dostava na vrata je potpuno besplatna. Za sve manje iznose, obračunava se minimalna doplata za dostavu u iznosu od 2-3 KM, u ovisnosti od Vaše udaljenosti, dok za vrijeme promo perioda dostava iznosi samo 1 KM.

Slika govori više od hiljadu riječi

Prvi put naručujete iz restorana ili jednostavno ne znate za šta ste ovaj put raspoloženi? Sigurni smo da će Vam naše profesionalne slike pomoći da lakše donesete ispravnu odluku. Naručite ono što stvarno želite i uživajte u svakom zalogaju.

Sigurnost na prvom mjestu

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica (INZ) i online servis “Korpa.ba” nedavno su potpisali ugovor o partnerskim odnosima i pružanju usluga. Predmet saradnje biće standardizacija, uvođenje dodatnog kvaliteta, certificiranje procesa kvaliteta, sigurnosti hrane, dostave i uopćeno cijelog procesa djelovanja.
Navedene aktivnosti biće implementirane u Sarajevu, Tuzli i Mostaru, a tokom ove godine i u drugim gradovima BiH u kojima ova dva partnera budu djelovala.
U okviru ovog projekta, svi dostavljači “Korpa.ba” proći će edukacije iz oblasti sigurnosti hrane i procese najviših sanitarno-higijenskih standarda, koje će dati dodatnu potvrdu kvaliteta krajnjem korisniku.

Naši kuriri čekaju vaše narudžbe

Naručiti je moguće svaki dan od 09-22h putem Korpa web stranice ili za najbolje korisničko iskustvo, putem besplatne Android / iOS aplikacije. Preuzmite aplikaciju već danas!

Korpa.ba: “Dostavljamo na Vaša vrata“.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,