Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Konzum BiH te vodi na MTV Summer blast Poreč

Preuzmite sliku

Konzum BiH vas ovog ljeta vodi na najpopularniji muzički festival MTV Summerblast Poreč koji spaja muziku, sunce i more za nezaboravan ludi ljetni provod uz najpoznatija svjetska imena dance i pop muzičke scene. 

 • MTV-Konzum (2)
 • Za savršen ljetni vikend dovoljno je samo malo kreativnosti. Svi koji od 04. do 10. augusta naprave „Sensational Selfie“ sa bilo kojim okusom Sensation-a i podijele ga na FB stanici Konzuma BiH, imaju šansu da putuju u Poreč. 10 najkreativnijih fotografija bit će nagrađeno sa po dvije dvodnevne ulaznice.

  Ulaznice možete osvojiti i ukoliko obavite kupovinu u Family centru u Sarajevu na adresi Ložionička 16, u Banjaluci u Konzumu koji se nalazi u Aleji Svetog Save 69, zatim u tržnom centru Mepas Mall u Mostaru i u ulici II Korpusa Armije BiH u Tuzli.

  Prvih 10 kupaca koji u srijedu 10. augusta na ovim prodajnim mjestima ostvare kupovinu u vrijednosti 100 KM i više, a među kupljenim artiklima imaju i osvježavajuće Sensation piće na poklon će dobiti po dvije dvodnevne ulaznice.

  Kupujte u Konzumu BiH, napravite ‘’sensationalan’’ selfie i budite dio nove ere muzičkog festival na hrvatskoj obali, doživite ljetnu eksploziju na najvećem međunarodnom festival u Poreču.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,