Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kompanija dm sretnim dobitnicima uručila automobile VW Golf VII (FOTO)

Preuzmite sliku

Za 10. godina uspješnog poslovanja u BiH kompanija dm je organizovala veliku SMS nagradnu igru u okviru koje je 15 sretnih dobitnika osvojilo vrijedne nagrade.

Tim povodom, upriličena je i donacija u iznosu od 7.000 KM Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales iz Mostara.

Slaveći jubilarnih deset godina poslovanja u Bosni i Hercegovini, kompanija dm je svoje kupce obradovala velikom SMS nagradnom igrom.

Nakon pet krugova izvlačenja, danas je u Sarajevu na platou ispred SCC-a dm uručio glavne nagrade sretnim dobitnicima. Ukupno je 15 dobitnika osvojilo pet kupovina u vrijednosti od 300 KM u dm prodavnicama, pet ASUS ZenPad tableta, a danas je pet najsretnijih dobitnika preuzelo glavne nagrade – automobile VW Golf VII.

Vlasnici novih automobila su Marijana Oršolić, Borka Krtolica, Rašida Begtašagić, Nataša Ožegović i Mirsad Huremović kojima je ključeve uručio Damir Šlosel, direktor dm-a u BiH.

U našoj jubilarnoj, 10. godini poslovanja dm-a u Bosni i Hercegovini na poseban način želimo nagraditi vjernost i povjerenje naših kupaca, ali i nastaviti pružati podršku onima kojima je ona potrebna. Ovom nagradnom igrom i kampanjom Jer sve smo to MI, započeli smo naše slavljeničke aktivnosti, a do kraja godine planiramo realizirati i mnoge druge, kako za naše kupce, tako i za zaposlenike, partnere i cijelu društvenu zajednicu.” – izjavio je ovim povodom g. Šlosel.

Sredstva od pristiglih SMS poruka ukupne vrijednosti od 7.000 KM dm je donirao Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales iz Mostara.

Posebno mi je drago da danas uručujemo donaciju Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales iz Mostara, a za koju su zaslužni svi kupci koji su slanjem SMS poruka sudjelovali u nagradnoj igri i na tome im posebno hvala.“ – dodao je Šlosel.

Kompanija dm drogerie markt će i dalje pružati najbolje usluge i proizvode koji su osim kvalitete i cjenovno prihvatljivi, a u jubilarnoj godini će nastaviti i dalje nagrađivati vjernost i povjerenje svojih kupaca.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 500 zaposlenika i 61 prodavnicom u 36 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2014/15. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 114,3 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 11.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,