Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kompanija DM: Od 27. do 29. juna brojne pogodnosti za kupce povodom osam godina poslovanja u BiH

Preuzmite sliku

Kompanija dm ove godine obilježava osam godina uspješnog poslovanja na bh. tržištu, a od 27. do 29. juna za kupce će biti pripremljene brojne pogodnosti i sniženja proizvoda poznatih brendova do 40 posto, saopćeno je iz ove kompanije.

Osim toga, slavljenik će 28. juna za ukazano povjerenje sve kupce nagraditi popustom od 10 posto na ukupnu kupovinu, kao i rođendanskim poklonom – narukvicom s indikatorom UV zračenja.

  • dm-kupovina-market
  • Prva dm prodavnica otvorena je prije osam godina u sarajevskom naselju Dobrinja, a danas postoje u svim dijelovima BiH, dok su proizvodi dm marke osvojili lojalnost velikog broja kupaca.

    “Zahvaljujemo svim kupcima što nam već osmu godinu poklanjaju svoje povjerenje. Ponosni smo na uspjeh koji postižemo, kao i na činjenicu da broj dm prodavnica kontinuirano raste, za što su zaslužni prvenstveno naši kupci i njihova podrška, ali i predani rad dm zaposlenika. U fokusu dm filozofije je čovjek. Stoga nam je posebno bitno da su našim radom zadovoljni i kupci i zaposlenici. Pozitivne povratne informacije, rezultati istraživanja i priznanja koje dobijamo potvrda su da se krećemo u pravom smjeru. U daljnjem radu nastojat ćemo da još bolje zadovoljimo potrebe naših kupaca i zaposlenika kako bismo zajedno s njima proslavili još mnogo rođendana”, rekao je direktor kompanije Damir Šlosel.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: