Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

KFC otvara još jedan restoran u Sarajevu, izgradnja objekta pri kraju

Preuzmite sliku

Sarajevo će dobiti novi restoran KFC ispred Bingo City Centra, a izgradnja je pri kraju. Tu informaciju potvrdio je i načelnik Novog Grada Semir Efendić. Ovo će biti drugi KFC restoran u Sarajevu. Podsjećamo, prvi je već otvoren u Sarajevo City Centru ovoga ljeta.

Restoran, kao potpuno novi objekat, gradi se u ulici Džemala Bijedića, ispred Bingo City Centra. Potraga za radnicima

Prema saznanjima Biznis.info, ovo će biti restoran u kojem će se moći sjediti ali i Drive Thru, odnosno moći će se naručivati iz automobila. Paralelno s izgradnjom, kompanija traži i radnike za novi restoran. Još ljetos su objavili konkurs za posao u novom restoranu.

  • Paralelno s izgradnjom, kompanija traži i radnike za novi restoran. Još ljetos su objavili konkurs za posao u novom restoranu. No, čini se da nisu uspjeli naći dovoljno radnika pa konkurs od tada konstantno ponavljaju, a on je i dalje aktuelan.

    Osim ovih, u planu je otvaranja restorana i u drugim gradovima.

  • KFC je specijaliziran za prženu piletinu koja se čuva pod strogim uslovima. Riječ o jednom od najvećih svjetskih lanaca restorana koji uslužuje preko 10 miliona gostiju dnevno u više od 22 hiljade restorana širom svijeta.

    Danas KFC postoji u preko 150 zemalja.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,