Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Junuzović Kopex danas otvara benzinsku pumpu u Kalesiji: Za prvih 100 posjetitelja 20 KM poklon goriva!

Preuzmite sliku

Posjetite novootvorenu benzinsku pumpu Junuzović Kopex u Kalesiji, a na dan otvorenja (petak od 14:00) za prvih 100 posjetitelja obezbjeđeno je 20 KM poklon goriva.

U petak (21. januara) od 14:00 sati Junuzović Kopex, već prepoznatljivi brend na našem trzištu i jedna od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini, otvara još jednu u nizu benzinsku pumpu na našem tržistu, ovoga puta u Kalesiji, a u sklopu koje će biti market, caffee bar te autobuska stanica.

Benzinska pumpa sa najmodernijim i najsavremenijim izgledom u maloprodajnom objektu nudi vrhunsku uslugu i besprijekornu kvalitetu proizvoda u svom asortimanu po najpovoljnijim cijenama autokozmetike, širok asortiman slatkih proizvoda, vina i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, snack bar uvijek svježih i ukusnih sendviča raznih okusa, hot dog i lisnata tjesta, zdrave frisko cjeđene sokove, a za ljubitelje kafe nudi vrhunsku kafu Hausbrandt. Goriva iz ponude benzinskih pumpi Junuzović Kopex porijeklom su iz rafinerije Sisak, Rijeka, Ploče Hrvatska, a u ponudi je vrhunska kvaliteta eurodizela, benzin 95, benzin 98 , i adblue.

Za sve posjetitelje benzinske pumpe na raspolaganju će biti i caffe bar sa 24 sjedeća mjesta i 10 visokih sjedećih mjesta kako bi se ugodno opustili uz kafu i napravili predah od vožnje, a raditi će svaki dan od 6:00 do 22:00 sati.

Ostvariti možete i dodatni popust na gorivo korištenjem kartice pogodnosti. Da bi ste postali vlasnik kartice, potrebno je da preuzmete brošuru na benzinskoj pumpi, i ispunjenu predate našim uposlenicima, nakon čega vaša kartica ide u izradu.

Benzinska se nalazi u Kalesiji tačnije na adresi Senada Hodžica Mehdina bb, uz radno vrijeme od 0-24. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje