Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jumbo uručio donaciju Centru Los Rosales za djecu i omladinu sa posebnim potrebama

Preuzmite sliku

Činimo dobra djela zajedno

JUMBO je prošlog vikenda sa kupcima proslavio 5. rođendan uz zabavni program i dodatne pogodnosti za kupce, te je ovom prigodom izdvojeno i 5% dnevnog prometa u dobrotvorne svrhe. Jumbo 5 godina osluškuje potrebe svojih kupaca, vodi računa o ponudi, kvaliteti usluge i neizostavno brine  o društvenom uticaju na zajednicu.

Sa glavnim fokusom na djecu i slojeve društva koji imaju specifične potrebe, JUMBO je u proteklom periodu u BiH sproveo nekoliko značajnih aktivnosti s ciljem pomoći i poboljšanja njihovih života, u okviru društvene odgovornosti.

  • U sklopu obilježavanja 5 godina postojanja kompanije u BiH, JUMBO je na 2. Međunarodnim igrama djece i mladih s poteškoćama u razvoju koje se održavaju u Mostaru donirao 7.969 KM Centru Los Rosales za djecu i omladinu sa posebnim potrebama. Sredstva će biti usmjerena za opremanje dječijeg igrališta.

    Iz Los Rosalesa su poručili:

    “S ciljem podsticanja aktivnijeg i zdravijeg načina života kompanija Jumbo je pripremila donaciju za kupovinu opreme za dvorište Centra. Važno je istaći da će ovom donacijom kompanija Jumbo omogućiti da Centar bude prva ustanova u Mostaru koja će dobiti ljuljačku za djecu korisnike invalidskih kolica, kao i ostalu opremu namijenjenu za osobe sa invaliditetom.“

  • JUMBO je dio Balfin grupe, jedne od najvažnijih i najuspješnijih investicionih grupa u regionu Zapadnog Balkana. U Bosnu i Hercegovinu Jumbo je stigao prije 5 godina i od tada gradi priču o uspjehu jedinstvenim pristupom i brigom prema društvu.

    JUMBO se zahvaljuje kupcima koji su doprinijeli činjenju ovog dobrog djela.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,