Petak, 18. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Jeste li spremni za dugo, voćno ljeto?

Stiže novo osvježenje Juicy Ice Tea

Kako temperature u barometru postaju sve više, želja za idealnim osvježenjem sve je veća. Ako želite spremni dočekati dugo toplo ljeto, svakako se naoružajte napitkom koji će vas hidratizirati tokom cijelog dana i pružiti vam super voćni doživljaj. Pravi izbor za to je Juicy, koji povodom 20. godišnjice predstavlja novog člana Juicy porodice – Juicy Ice Tea. Novi Juicy Ice Tea dostupan je u dva okusa – šumsko voće i breskva, koji će vas oduševiti već na prvi gutljaj i omogućiti vam toliko željeno ledeno osvježenje.

 • Kada ste u pokretu, uživate u prirodi ili jednostavno šećete gradom Juicy Ice Tea u pakovanju od 0,5 l bit će vaš idealan suputnik, a kada doma želite razveseliti porodicu i prijatelje Juicy Ice Tea od 1,5 l doći će kao naručeno idealno piće za sve prilike.

  Za sve ljubitelje ljetnih koktela donosimo i dva jednostavna recepta u kojima je glavna zvijezda upravo Juicy Ice Tea:

  Berries Mojito

  Pomiješajte usitnjeni led s Juicy Ice Tea napitkom s okusom šumskog voća, dodajte listiće svježe mente i pola cijeđene limete ili limuna te sve dobro povežite u šejkeru.

 • Peach on the beach

  U blenderu pripremite pire od svježe breskve i pomiješajte ga s Juicy Ice Tea napitkom s okusom breskve, natrgajte svježi bosiljak i dodajte dvije velike kocke leda.

  Sada ste spremni za dugo, voćno ljeto! (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,