Ponedjeljak, 29. Maja 2023.
Tuzlanski.ba logo

Jesen je pravo vrijeme da spustimo cijene

Preuzmite sliku

Popularno

I jesen je sjajno vrijeme za spuštanje cijena kod odabranih partnera. NLB Banka i Mastercard vam donose jesenje popuste koji će vas obradovati u naredna dva mjeseca.

Ukoliko budete plaćali Mastercard kreditnim karticama NLB Banke možete ostvariti:

– 15% popusta vikendom na Petrol benzinskim stanicama,
– 15% popusta vikendom u Stanić Technoshop prodavnicama, te 15% popusta svaki dan kupovinom putem web shop-a www.technoshop.ba na odabrani asortiman.

 • Bilo da izaberete plaćanje u prodavnicama ili online, možete lako i bezbjedno plaćati na POS terminalima ili putem interneta. NLB kartice posjeduju visoki nivo zaštite, a u domenu online plaćanja mogućnost zloupotrebe platnih kartica se svela na minimum. Sve NLB platne kartice imaju servis ‘3D secure’ koji osigurava visok nivo bezbjednosti pri internet plaćanjima. Zbog toga nikad nije bilo lakše i bezbjednije da se u komforu svoga doma opustite i kupujete online, ostvarujući dodatne pogodnosti i popuste u samo par koraka.

  Navedene pogodnosti za plaćanja Mastercard kreditnim karticama NLB Banke je moguće ostvariti kod odabranih trgovaca isključivo sa NLB Mastercard Revolving i NLB Mastercard Charge karticama. Akcija popusta traje od 1. novembra do 31. decembra 2021. godine ili do isteka sredstava planiranih za promociju.

  Za više informacija posjetite web stranicu www.nlb-fbih.ba, informišite se ili aplicirajte za jednu od Mastercard kartica i ostvarite ugodne popuste.

  NLB Banka. Za sve što dolazi.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,