Petak, 21. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Jadranka grupa s Lošinja stiže u Tuzlu: Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas! (FOTO)

Preuzmite sliku

Jadranka grupa s Lošinja, jedna od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj i dobitnica nagrade „Najbolji hrvatski poslodavac 2015.“ zapošljava.

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

U Grupi radi oko 800 stalnih zaposlenika, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih doseže i do 1.600 osoba raspoređenih u tvrtke-kćeri: Jadranka hoteli, Jadranka kampovi, Kamp Slatina te Jadranka trgovina.

Pod tvrtkom Jadranka hoteli i brendom Lošinj Hotels&Villas djeluje šest hotela (svi kategorije 4* i 5*) i restorana te vile i apartmani smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja.

Jadranka grupa na svim razinama brine o svojim zaposlenicima te im, pored ugovorene naknade za rad (koja podrazumijeva i dodatke na plaću za rad nedjeljom, blagdanom, za dvokratni rad i ostala prava zajamčena kolektivnim ugovorom), osigurava smještaj i prehranu bez umanjivanja plaće.

Troškovi sanitarnog pregleda i prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu također se refundiraju.

Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava stjecanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja. Jadranka u edukacije zaposlenika ulaže višemilijunske iznose te putem vlastite Gastroakademije za visoku uslugu hotela 5* i specijalizacija za zanimanja poput barmena, somelijera i conciergea omogućava napredovanje u karijeri.

Jadranka grupa zapošljava na radnim mjestima konobar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), čistač (m/ž), radnik u domaćinstvu (sobar) (m/ž), maser posebnih vrsta masaža (m/ž), prodavač (m/ž), pekar (m/ž), mesar (m/ž), slastičar (m/ž), vozač C kategorije (m/ž) i drugim radnim mjestima.

Više informacija i popis otvorenih natječaja potražite na http://www.jadranka.hr/karijere.

Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i poticajnom okruženju, k tome samostalni i odgovorni i u potrazi za sezonskim zaposlenjem, s radom u Jadranka grupi možete se upoznati u Tuzli, 6. decembra 2018. godine, u 10 sati u prostorijama Evropskog univerziteta Kallos.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje