Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Izvučeni sretni dobitnici prvog ciklusa nagradne igre ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji” NLB Banke Sarajevo

Preuzmite sliku

U izvlačenju prvog ciklusa nagradne igre pod nazivom ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji” u organizaciji NLB Banke d.d., Sarajevo nagrađeno je pet sretnih dobitnika.

Prvi ciklus trajao je u periodu od 15. februara do 15. aprila na području Federacije Bosne i Hercegovine. Učesnici nagradne igre bili su svi klijenti koji su koristili ili aktivirali NLB mobilno bankarstvo i izvršili jednu prijavu u mobilnu aplikaciju u periodu trajanja ciklusa nagradne igre.

Sretni dobitnik Samsung Galaxy Z Flip mobilnog telefona je Josip Topalović iz Nove Bile, dobitnik Playstation 5 konzole je Admir Suljić iz Srebrenika, Damir Brguljašević iz Živinica osvojio je laptop marke HP, dok je Samsung Galaxy Watch pametni sat otišao u ruke Džemala Šadića iz Čelića, a Panasonic bežične bluetooth slušalice u ruke Sabine Hodžić iz Tuzle.

  • Drugi ciklus nagradne igre ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji” počinje 01.06. i traje do 31.07.2022. godine.

    Izvlačenje dobitnika bilo je organizovano u sjedištu NLB Banke d.d., Sarajevo putem softverskog programa koji je izvlačio dobitnike principom nasumičnog odabira uz nadzor tročlane komisije.

    Za više informacija o nagradnoj igri posjetite: www.nlb-fbih.ba.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje