Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Izvučeni dobitnici 1. kola nagradne igre ‘Popiješ i dobiješ’

Preuzmite sliku

Danas (09.07.) su izvučeni sretni dobitnici nagrada u prvom kolu nagradne igre Tuzlanskog pilsnera “Popiješ i dobiješ”.

Izvlačenje dobitnika nagrada se odvijalo u prisustvu tročlane komisije putem računarske aplikacije, metodom slučajnog odabira. Svaki izvučeni dobitnik će dobiti SMS i/ili Viber poruku kojom se obavještava o osvajanju nagrade. Svi neizvučeni kodovi i dalje ostaju u igri koja traje do 09.09.2019. godine, i jedan od njih će imati priliku da osvoji automobil Audi. Pored automobila čekaju vas i druge vrijedne nagrade.

Podsjećamo: za učešće u nagradnoj igri potrebno je da na zatvaračima staklenih boca i limenki Tuzlanskog pilsnera pronađete i pošaljete kod od 7 znakova SMS porukom na broj 091 212 405 ili putem web forme na www.pivaratuzla.ba. Svaki igrač može poslati neograničen broj poruka i time povećati šanse za osvajanje nagrada. Sljedeće izvlačenje je 09.08. i finalno 09.09.2019. godine. Spiskovi dobitnika će biti dostupni i na web stranici Pivare Tuzla.

Ovim putem želimo čestitati svim sretnim dobitnicima vrijednih nagrada prvog kola nagradne igre, te u nastavku navodimo njihove brojeve telefona uz naznačene nagrade koje su osvojili.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje