Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Iz ‘Menproma’ prazničnim videom poručuju: Praznici su najljepši kada se provode na tradicionalan način, uz trpezu i drage osobe

Preuzmite sliku

Mesna industrija Menprom u prazničnom videu poručuje da su praznici najljepši kada se provode na tradicionalni način: uz trpezu i drage osobe

Ako ste ljubitelji praznika uz tradicionalnu trpezu i dobro društvo, onda će vas praznična kampanja  kompanije Menprom dirnuti i izazvati u vama ono najljepše: želju da predstojeće praznike provedete sa najbližima, uz najfinije mesne delikatese.

Mesna industrija Menprom već gotovo 25 godina proizvodi mesne delicije najviše kvalitete. Njihovi brendovi Premi, Pure, Pollo , Tuzlanska roštiljska kobasica, već duži niz godina su prepoznati od strane potrošača kako na tržištu  BiH, tako i na tržištima Sjeverne Makedonije, Srbije, Crne Gore i UAE.

  • Strateškom opredijeljenošću potrebama i zahtjevima potrošača kroz kontinuirano  ulaganje  u tehnologiju i u zaposlene, brojnim inovacijama i stalnim fokusom na sigurnost i kvalitetu proizvodnih procesa i proizvoda, Menprom je danas je jedna  od vodećih mesnih industrija u BiH.

    Za predstojeće praznike Menprom nas vodi kroz toplu prazničnu kampanju, te uz čestitke šalju i poruku u kojoj ističu važnost lijepih trenutaka priprema prazničnih obroka, dok sjedimo okupljeni oko trpeze  sa porodicom i prijateljima.

  • Svi znamo koliko je dobar osjećaj biti pravi domaćin i dočekivati najmilije, međutim, pripremiti ukusnu trpezu za goste za većinu predstavlja izazov. Iz Menproma su vam pripremili rješenje u velikom izboru  mesnih delicija Premi i Pure,  proizvoda od purećeg, pilećeg i goveđeg mesa, u praktičnim pakiranjima koji osiguravaju kvalitet i svježinu. Premi i Pure proizvodi su dostupni u svim trgovačkim lancima diljem BiH, a sve informacije o asortimanu, sastavu i pakovanjima možete pronaći na www.menprom.ba.

  • Neka nas tradicionalna trpeza Mesne industrije Menprom okupi  ove godine i  uz najfinije mesne delikatese učini ove trenutke nezaboravnim.

    Pripremite se za kupovinu delicija iz Menproma, jer ćete od ovog videa ogladniti:

    Mesna industrija Menprom je porodična kompanija iz Tuzle osnovana 1998. godine koja proizvodi vrhunske mesne delikatese od purećeg, pilećeg i junećeg mesa. Jedinstvene recepture uz tradicionalne okuse i visokokvalitetne sirovine, dale su najukusnije proizvode iz kategorije mesnih prerađevine, proizvedene u kontrolisanim uslovima uz primijenjen HACCP i Halal standard, ali i Međunarodni standard ISO 22 000-2005 i IFS. Osim što su jedna od najpoznatijih i najsavremenijih mesnih industrija u BiH, jedan su od najvećih prerađivača mesa u BiH sa 160 uposlenih.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje