Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Italijanski Seven pull otvara firmu u Bijeljini: Posao u prozvodnji majica za 100 ljudi do kraja 2019.

Preuzmite sliku

Firma Seven pull u vlasništvu italijanskih investitora, koja se bavi proizvodnjom majica, u ponedjeljak, 11. marta 2019. godine počinje rad u Bijeljini, saopšteno je na web stranici Grada Bijeljine.

– Na ovaj način u našem gradu biće otvorena nova radna mjesta što je od velikog značaja za našu lokalnu zajednicu. Na početku će biti zaposleno oko petnaest radnika, a očekujemo da će ova firma u narednom periodu da se širi i da će u toku godine biti zaposleno oko 100 radnika – naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, dodajući da će Gradska uprava pružiti svu neophodnu podršku za rad ovoj firmi, u skladu sa mogućnostima i zakonskim ovlašćenjima.

On je najavio da će Seven pull, čije sjedište je u Hasama, dobiti tehničku pomoć od gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije.

– Zadovoljstvo nam je što nas je gradonačelnik danas ugostio i pružio nam podršku. Veoma smo zadovoljni kako je tekla procedura prilikom otvaranja firme, jer smo uspjeli da vrlo brzo završimo sve potrebne korake, kao i saradnjom sa Zavodom za zapošljavanje prilikom izbora radnika. Nadamo se da ćemo do kraja godine uspjeti da ostvarimo naš cilj i da u pogonu u Bijeljini zaposlimo oko stotinu radnika – istakao je vlasnik firme Alesandro Kararo, dodajući da je Seven pull članica grupe Benetton Olimpias.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,