Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

ITAcademy LAST MINUTE akcija traje još samo danas

Preuzmite sliku

Velika Last minute akcija na ITAcademy traje još samo danas i omogućava vam da uz preko 650 eura uštede započnete školovanje u ovoj međunarodnoj IT školi.

Sa ITAcademy ističu da je za upis po posebnim pogodnostima preostalo još samo nekoliko slobodnih mjesta. Zato se što prije prijavite preko ove stranice i rezervišite svoje mjesto, a broj slobodnih mjesta rasporediće se prema redoslijedu pristizanja prijava.

 • Krenite na putovanje do dobro plaćenog posla

  Pandemija koronavirusa je pokvarila mnoge planove za ljetovanje, a u isto vrijeme veliki broj ljudi je ostao i bez posla. Sa druge strane, sva istraživanja predviđaju siguran rast poslova iz oblasti informacionih tehnologija, a plate su i dalje među najvišim. To potvrđuju i IT stručnjaci koji, kako kažu, posla ne manjka.

  IT stručnjaci zarađuju po nekoliko prosječnih mjesečnih plata (čak i početnici zarađuju oko dvije i po prosječne mjesečne plate), a na posao ne moraju da čekaju – posao čeka njih.

  Zato je ITAcademy, međunarodna IT škola koja već godinama uspješno školuje kadrove za najplaćenije poslove današnjice, odlučila da za ovo ljeto pripremi specijalnu last minute ponudu, koja vam, uz veliku uštedu, omogućava da i vi za samo 12 mjeseci školovanja zakoračite u uzbudljiv IT svijet.

  Izaberite IT destinaciju koja vas najviše interesuje

  Ponude za zaposlenje u oblastima informacionih tehnologija konstantno rastu, pa je tako danas skoro svaki peti oglas namijenjen IT stručnjacima. Ovakva statistika najbolje pokazuje da svako ko ovlada potrebnim znanjima i praktičnim vještinama može vrlo lako da pronađe posao i počne odlično da zarađuje.

  Iako mnogi misle da je za rad u IT sektoru potrebno posebno fakultetsko obrazovanje, u realnosti to nije slučaj. Oko 70% programera (najplaćenijih IT stručnjaka) u svijetu nema završen fakultet iz srodnih oblasti. Za rad u IT-ju najvažnija su praktična znanja, a njih može da stekne svako, bez obzira na prethodno iskustvo.

  Budući IT stručnjaci na ITAcademy mogu izabrati neki od 6 najperspektivnijih programa školovanja. U zavisnosti od toga koja ih IT oblast najviše interesuje i privlači, polaznici mogu odabrati: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Šta god da izaberete, nećete pogriješiti, jer svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoka primanja – od samog starta.

 • Nastava u učionici ili od kuće

  Ukoliko se odlučite za školovanje na ITAcademy, birate i način pohađanja nastave – u učionici ili od kuće.

  Predavanja u učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao. Nastava se izvodi u Sarajevu, 2 do 3 puta nedjeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom samostalno obavlja zadatke.

  Ako volite da imate veću slobodu pri učenju ili ne želite da dolazite na nastavu, sva profitabilna znanja i vještine, ali i diplome možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema, koji je razvijan više od 20 godina. Obuka preko interneta uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za provjeru znanja i praktične projekte… Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.

  Priznati certifikati gdje god da ste u svijetu

  ITAcademy je jedina ustanova u našoj zemlji koja posjeduje sva ovlaštenja Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i četiri vodeće svjetske IT kompanije za obučavanje polaznika po naprednom programu za računarske tehnologije.

  Microsoft, Zend, Adobe, Oracle, Autodesk, Cisco, MikroTik i Cambridge samo su neki od brojnih certifikata koje možete besplatno dobiti nakon školovanja na ITAcademy. Oni će predstavljati garanciju znanja i biti sigurna karta za vaše uspješno IT putovanje.

  Mnogim ITAcademy polaznicima su upravo ovi certifikati stečeni nakon školovanja otvorili vrata velikih stranih kompanija, te danas rade širom svijeta. Sa druge strane, ITAcademy polaznici nerijetko pronađu posao već u toku školovanja – Nakon nepuna dva mjeseca školovanja, predavač je predložio da apliciram na konkurs za posao programera. Zadovoljio sam kriterije i zaista dobio posao. – prenio nam je Rijad Rogo, polaznik smjera Java Development na ITAcademy u Sarajevu. Da pogledate utiske i ostalih uspješnih polaznika ove međunarodne IT ustanove, posjetite ovu stranicu.

  Ovog ljeta promijenite svoj život iz korijena!

  Ako se odlučite da narednih godinu dana investirate u školovanje na ITAcademy, već sljedećeg ljeta ćete raditi na svojim prvim pravim projektima i uživati u plodovima svog rada, s obzirom na to da mnogi polaznici ITAcademy počinju da zarađuju već tokom školovanja.

  Zato dobro razmislite. Najbolja last minute ponuda koju možete da izaberete ovog ljeta jeste ona koja će vam omogućiti da zakoračite ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka.

  Požurite, broj slobodnih mjesta je ograničen! (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,