Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Investicija vrijedna 30 miliona KM: Najveći retail park u BiH otvara se u petak

Preuzmite sliku

“Centrum Park” u Gradišci zvanično otvara svoja vrata u petak, 12. novembra, u 10 časova.

Branko Vidaković, komercijalni direktor kompanije “Centrum Trade”, i Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške, svečano će presjeći vrpcu i zvanično pustiti u rad kompleks koji svojom ponudom prati svjetske standarde i trendove najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova.

  • “Ovo je jedini, a ujedno i najveći retail park na ovom području, a svojom blizinom interesantan je ne samo za kupce koji žive u BiH, već i one u Hrvatskoj i Srbiji. Cilj je bio stvoriti mjesto za cijelu porodicu, te smo se vodili idejom prostora koji bi zadovoljio potrebe svih vrsta kupovine”, istakao je Vidaković.

  • Investicija vrijedna 30 miliona KM otvorila je vrata i za preko 400 novih radnih mjesta, a lokacija i dobra povezanost sa zemljama EU obezbjeđuju mjesto za ugodan i sveobuhvatan doživljaj. “Centrum Park” proteže se na 18.000 kvadratnih metara i nudi 280 parking mjesta.

  • Petak, subota i nedjelja, od 12. do 14. novembra, rezervisani su za otvaranje retail parka, a posjetioce očekuju brojna iznenađenja i kvalitetna muzika.

    Novi retail “Centrum Park” idealno je mjesto za porodicu, dnevnu, sedmičnu, ali i vikend kupovinu, u sklopu kojeg se može pronaći sve – odjeća, obuća, dječja i sportska oprema, knjižara, sve za kuću, vrt i radionicu, lov i ribolov, pet centar, te zabavni sadržaji za djecu, restorani, pivnica i još mnogo toga.

    Trideset velikih svjetskih brendova poziva u novu šoping-destinaciju na tri dana otvaranja, velikih popusta, dobrog provoda, poklona i iznenađenja, poručeno je iz kompanije Centrum Trade.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje