Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Instant krediti Union banke koje je moguće dobiti u roku od 24 sata

Preuzmite sliku

Odavno planirate specijalno putovanje ili ljetovanje na nekoj egzotičnoj lokaciji, ali ste „kratki“ sa novcima?  Poznanik prodaje automobil koji vam se jako dopada, ali vam nedostaje još malo da bude vaš?

Instant potrošački kredit Union banke je najbolje rješenje ukoliko Vam novac treba “odmah i sad”, jer ga je moguće realizirati u roku od 24 sata od trenutka dostavljanja dokumentacije.

Union banka se, u nastojanju da finansijsku ponudu učini još kvalitetnijom, potrudila da tokom 2016. godine kreira vrlo povoljne uslove svih kreditnih proizvoda i ponudi ih tržištu. Trenutno, pored aktuelne akcije stambenih i potrošačkih kredita, nudimo Instant keš kredite. Riječ je o kreditima koje je moguće realizovati u roku od 24 sata nakon predaje uredne i kompletirane dokumentacije uz povoljnu kamatnu stopu, već od 5,99 posto (EKS 7,83 posto). Posebno je bitno naglasiti da je kamatna stopa fiksna tokom cijelog otplatnog perioda, što je vrlo značajna pogodnost. Uz naše instant kredite, građani mogu brzo i lako doći do uvijek potrebnih novčanih sredstava. Nadamo se da ćemo uz ovu ponudu opravdati povjerenje građana koje nam ukazuju.“, izjavila je Sabina Rovčanin, Voditelj odjela za poslovanje sa stanovništvom u Union banci.

Instant krediti Union banke dostupni su u iznosima od 5.000, 8.000 i 10.000 KM, a klijenti mogu birati otplatni period od 36, 48 ili 60 mjeseci. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,