Subota, 1. Aprila 2023.
Tuzlanski.ba logo

“Ingram” d.d. Srebrenik izlagač na prestižnom sajmu građevinarstva u Banja Luci

Preuzmite sliku

Popularno

“Ingram” d.d. Srebrenik u posljednjih 5 godina niže velike rezultate i radi punim kapacitetima što je nastavljeno i u 2023. godini sa promocijom nove Fabrike za betonske proizvode u koju je investirano u posljednjem periodu.

Automatizovana proizvodna linija fabrike se nalazi na površini od 2.500,00 m² sa pratećim magacinskim prostorom površine 3.000,00 m² koja će zapošljavati nove radnike.

  • Obzirom da se u ovoj modernoj fabrici proizvode izuzetno kvalitetni proizvodi “Ingram” d.d. Srebrenik je po prvi puta kao izlagač učestvovao na “26. međunarodni sajam građevinarstva Grames 2023” koji se održava od 15.03.-18.03.2023. godine u Banja Luci.

    “Dugogodišnje investiranje u modernizaciju proizvodnih procesa i edukaciju radnika kao i rad svih zaposlenih u firmi je u konačnici rezultirao izuzetnim uspjehom a što pokazuje i velika zainteresovanost posjetitelja sajma za naš štand, kojima naš stručni tim pruža sve potrebne informacije o firmi i proizvodima. Naš strateški plan je da nastavimo sa daljim ulaganjima kako bismo našim kupcima pružili širok spektar kvalitetnih proizvoda i usluga.” za Tuzlanski.ba naveo je direktor društva Zlatko Djedović.

    Vezano | Razvojni zamah fabrike betona “Ingram”, kompanija upošljava više od 180 radnika

    Posjetioci izložbenog štanda “Ingram” d.d. Srebrenik bili su i učenici JU Građevinske škole Banja Luka i studenti Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci koji su se informisali o radu firme i proizvodnim procesima Rudnika krečnjaka, Fabrike kreča, Fabrike betonskih proizvoda kao i proizvodima sestrinske firme “E&P” d.o.o. Zavidovići čiji proizvodi-eruptivni kamen se koristi u proizvodnji asfalta. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje