Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

IMTEC sponzor USAID projekta “Ljepota zaštićene prirode BiH”

Preuzmite sliku

U četvrtak 28. jula kompanija IMTEC je dodijelila nagradni HP laptop u vrijednosti 1.000 KM pobjedniku foto-takmičenja “Ljepota zaštićene prirode BiH”.

IMTEC d.o.o. je ponosni sponzor projekta održivog razvoja turizma kojeg provodi USAID, u partnerstvu sa Svjetskom organizacijom za zaštitu prirode- WWF Adria i Programom Ujedinjenih nacija za zaštitu okoliša (UNEP).

Dodjela nagrada upriličena je na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, a pobjednik takmičenja mladi fotograf Bakir Islambegović zadovoljan je nagradom: “Dobra fotografija ovisi o tehnologiji, a IMTEC nam pomaže da tehnologiju iskoristimo u svrhu promocije turističkog potencijala naše domovine. Nagrada je izuzetno vrijedna i jako sam obradovan.”

IMTEC-ov marketing menadžer Samir Kanlić iskazao je zadovoljstvo zbog prilike da ova društveno odgovorna kompanija da svoj doprinos zaštiti prirodnih bogatstava Bosne i Hercegovine i oporavku domaćeg turizma: ‘’Spajamo tehnologiju i ljude , te potičemo dobre i ohrabrujuće priče. Turizam je velika razvojna šansa Bosne i Hercegovine i mi imamo šta pokazati. Hvala našim dugogodišnjim partnerima, te hvala USAID-u Turizam na unapređenju i razvoju ove bitne grane privrede u našoj zemlji.”

Više o ovom projektu i događaju možete saznati OVDJE.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,