Nedjelja, 12. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Mogućnost kupovine na rate: IMTEC otvorio poslovnicu u RK ‘Tuzlanka’ (FOTO)

Lider u prodaji IT opreme u Bosni i Hercegovini u petak je svečano otvorio novi maloprodajni objekat u Tuzli na adresi Univerzitetska 16, odnosno u RK ‘TUZLANKA’.

– Uvjereni smo da tehnologija ima svrhu, samo ako unaprijeđuje kvalitet života ljudi. U skladu s tim isporučujemo samo onu tehnologiju koja će sve nas učiniti boljim.

Otvaranjem nove poslovnice u Tuzli nastojimo stvoriti još bolje i kvalitetnije preduslove za isporuku naprednih rješenja iz oblasti informacionih tehnologija, koje za cilj imaju povećanje produktivnosti u poslovanju naših partnera.

Za fizička lica smo obezbijedili različite načine kupovine na rate, isporuku kupljene robe na adresu, te druge pogodnosti i popuste, kako bi uspjeli tehnologiju približiti našim kupcima.

Radno vrijeme poslovnice od ponedeljka do petka je u terminu od 9:00 do 20:00 sati, subotom od 9:00 do 18:00 sati, a nedeljom od 10:00 – 16:00 sati. Mail adresa poslovnice je tuzla@imtec.ba, a kontakt telefoni su 035 262 207 i 062 806 118 (Viber).

Prepoznatljiv lanac specijaliziranih trgovina IT opreme na području čitave BiH svakodnevno opskrbljuje 10-tine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodacima.

Značajan dio prodaje se realizira putem digitalne platforme za on line prodaju www.imtec.ba. Stalno smo u procesu razvoja i prodaje velikog broja složenih IT rješenja, koji sadrže hardver, softver i našu uslugu, za poslovne korisnike na području čitave BiH.

Lokacije i kontakt informacije svih IMTEC poslovnica pogledajte klikom na link OVDJE.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje