Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

IMTEC D.O.O. dobitnik nagrade 32. međunarodnog sarajevskog sajma knjiga

Preuzmite sliku

Dodjelom nagrada i posebnih sajamskih priznanja, danas je u Centru Skenderija završen XXXII Internacionalni sarajevski sajam knjiga i učila 2021 “Ključ mudrosti i zdravlja”.

Odlukom sajamskog žirija IMTEC D.O.O. dobitnik je nagrade u kategoriji izdanja novih medija, a nagradu je na svečanosti zatvaranja sajma preuzeo Jasmin Popaja, izvršni direktor prodaje.

On se zahvalio na sajamskoj nagradi i uručio poklone za pobjednike IMTEC-ovog takmičenja iz robotike koje je upriličeno u sklopu programa ovogodišnjeg sajma. Poklone su dobili pobjednik takmičenja, ekipa Osnovne škole “Suljo Čilić” iz Jablanice, te drugoplasirana ekipa sastavljena od članova udruženja “Codelab” iz Fojnice.

  • Ovogodišnje partnerstvo bilo je treće predstavljanje IMTEC D.O.O. na Internacionalnom sarajevskom sajmu knjiga, ovaj put s namjerom da se sajamskoj publici približe digitalna rješenja u obrazovanju i STEM edukacija.

    Ovim pristupom IMTEC D.O.O. nastoji obogatiti sajamsku ponudu, začeti zapažene naučne diskusije i privući najmlađe inovatore i istraživače. Više pogledajte OVDJE.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,