Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Impresivno zdanje: Najveći shopping centar u Sarajevu otvara se za manje od mjesec dana

Preuzmite sliku

Najveći bh. trgovački lanac Bingo uskoro u Sarajevu će otvoriti najveći shopping centar u BiH koji se prostire na preko 40.000 kvadratnih metara.

Uređen i moderan objekat koji se sastoji od podruma i prizemljana, a na kojem se ovih dana izvode završni radovi nalazi se uz ulicu Džemala Bijedića u Sarajevu.

Zvaničan početak rada planiran je za 11. septembar.

U sklopu Bingo City Centra Sarajevo će biti otvoren veliki hipermarket povrišine od 10.700 kvadratnih metara gdje će posjetioci biti u mogućnosti obaviti povoljnu kupovinu bogatog asortimana.

  • Također, baš kao i u Tuzli popularne i luksuzne CineStar kino dvorane će biti sastavni dio i Bingo Centra u Sarajevu.

    Ukupno je izgrađeno deset kino dvorana sa kapacitetom 1.426 mjesta gdje će ljubitelji sedme umjetnosti biti u prilici gledati najveće svjetske premijere.

  • Osim hipermarketa Bingo i kino dvorana shopping centar će sadržavati restoran sa galerijom i vanjskom terasom kao i brojne prodavnice poznatih modnih brendova.

    Izgrađena su 724 besplatna parking mjesta za posjetioce od čega se njih 375 nalazi u podzemnoj garaži.

    Namjena najvećeg shopping centra u BiH koji će uskoro otvoriti kompanija Bingo je trgovina, kultura i zabava, a sasvim sigurno da će to biti mjesto okupljanja brojnih Sarajlija kao i svih drugih posjetilaca. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,