Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

HT ERONET sponzor digitalne konferencije Connecto 2020

Preuzmite sliku

U saradnji s organizatorom konferencije, INTERA – tehnološkim parkom iz Mostara, HT ERONET se predstavio kao sponzor Business To Business konferencije – Connecto 2020.

Konferencija će se održati od 28. do 30.7.2020. godine i to u cijelosti on-line, odnosno digitalno, a za 360 registriranih sudionika, planirani su brojni video sastanci i paneli, koji imaju za cilj okupiti i povezati domaće poduzetnike i poduzetnike iz BH dijaspore, kao i veleposlanstva i međunarodna poduzeća i organizacije u Bosni i Hercegovini.

Ispred HT ERONET-a, sudionike je pozdravio član Uprave i izvršni direktor za marketing, prodaju i korisničku podršku, Tomislav Ruk, a isto su učinili i Karina Rau, voditeljica GIZ projekta i Veleposlanik SAD-a u BiH, Eric Nelson.

„HT ERONET je kao društveno odgovorna kompanija, prihvatila poziv Intere za sudjelovanjem i sponzorstvom, posebice imajući u vidu da je riječ o jedinstvenom događaju koji uprkos izazovima ograničenja i fizičkog nastupa prouzročenih pandemijom Covida 19 u regiji i cijelom svijetu, uspijeva povezivati domaće i inostrane poduzetnike. Upravo su tehnološka rješenja omogućila aktivno sudjelovanje na Konferenciji i ne sumnjamo kako će konferencija generirati i producirati set novih ideja i poslovnih povezivanja, te na taj način osigurati daljnji prosperitet Bosni i Hercegovini i sveukupnoj zajednici“, poručio je Ruk. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje