Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

H&M Holiday kolekcija: Savršena za zabave i zimske uspomene

Preuzmite sliku

H&M praznična kolekcija, oštrih linija te osebujnog i dopadljivog izgleda, savršeno će se uklopiti u svaki stajling i upotpuniti blagdansku atmosferu, kao i hladne zimske noći ispunjene nezaboravnim zabavama.

  • Praktična odjeća za svaki dan i raskošni svečani komadi u prodaji su u H&M prodavnicama u Banjoj Luci i Tuzli.

  • Teško da ćete reći NE puffer jaknama, toplim i udobnim čizmama, koje su savršene za idilične snježne dane dok uživate u dašku planinskog života koji će biti potpun uz večernja druženja za koja su vam na raspolaganju raskošne haljine, hlače čiji kroj savršeno prati liniju vašeg tijela i detalji od bezvremenskih perli. Jednostavno, ovo je kolekcija za zabave i zimske uspomene.

  • Neizostavni komadi su pletene haljine i odjeća s prepoznatljivim, ostrvskim, fair isle motivima, šljokičasta haljina s V izrezom i hlače širokih nogavica. Odjeća je jednostavna za nositi, lepršava i dugih silueta, a s lakoćom se uklapa u svaku kombinaciju i stil. Obuća je istovremeno i praktična i nosiva u svim prilikama, bilo da su u pitanju čizme ili štikle, dok se od modnih dodataka ističu torbice i sunčane naočale. U kolekciji, koja je izrađena od održivih i recikliranih materijala, dominiraju srebrno siva, plava i crna boja, s nijansama crvene.

  • Više fotografija potražite na ovom LINKU.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,