Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Grawe Osiguranje na Vašoj strani već 21. godinu uspješno posluje u Bosni i Hercegovini

Preuzmite sliku

U septembru, 2019. godine Grawe osiguranje d.d. Sarajevo slavi 21. godinu uspješnog rada u Bosni i Hercegovini. Grawe osiguranje d.d. Sarajevo prvo je osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Bosni i Hercegovini.

Svoju tradiciju temelji na 191. godini duge tradicije matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije. Svoje poslovanje u Bosni i Hercegovini započeli su davne 1998. godine sa samo troje zaposlenih i agencijskom prodajom životnih osiguranja.

Kroz 21. godinu svog poslovanja izrasli su u stabilno, pouzdano, sigurno i respektabilno osiguravajuće društvo prepoznatljivo po izuzetnoj kvaliteti programa osiguranja, najboljim omjerom obećano – ispunjeno te kontinuiranoj dostupnosti prema potrebama klijenata i poslovanja sa velikom mrežom prodajnih zastupnika i podrške kao i korektne i brze obrade šteta.

“Dvadeset i jedna godina uspješnog rada Grawe osiguranja d.d. Sarajevo je pokazatelj održavanja i njegovanja naših temeljnih vrijednosti koje zastupamo: odgovorna, sigurna i stabilna briga o sredstvima koja su nam povjerili brojni osiguranici. Naš osnovni princip poslovanja jeste upravo obezbijediti sigurnost građana BiH u svim njihovim bitnim životnim situacijama i planovima za budućnost. Kroz 2019. godinu nastavili smo s trendom uspješnih rezultata i sve većeg broja klijenata širom Bosne i Hercegovine. Grawe osiguranje d.d. Sarajevo, kao društveno odgovorna kompanija u svim svojim segmentima poslovanja želi pružiti dodatnu vrijednost, kako svojim klijentima, zaposlenicima, tako i široj društvenoj zajednici u kojoj djelujemo. Društveno odgovorne aktivnosti kontinuirano provodimo s ciljem poboljšanja kvalitete života osjetljivih pojedinaca u zajednici u kojoj poslujemo. Tome svjedoči i činjenica da smo u periodu od mjeseca januara do septembra tekuće godine donirali preko 80 donacija obrazovnim, kulturnim, historijskim a najviše programima i udruženjima socijalnih i posebnih potreba”, kazao je Fikret Hodžić, predsjednik Uprave Grawe osiguranja d.d. Sarajevo.

Početkom 2019. godine Grawe osiguranje predstavilo je javnosti zaštitni znak dobro poznatog Grawe programa dječije štednje Grawe Kids, kornjaču Koni – sigurnog prijatelja za djecu i roditelje, što je još jedan od pokazatelja da Grawe osiguranje vodi računa o najradosnijoj i istovremeno najranjivijoj populaciji naših klijenata – djeci.

Iz Grawe osiguranja d.d Sarajevo poručuju da su povodom svog 21. rođendana, pripremili posebno iznenađene za klijente koji su na simbolični dan, 21.9. prethodne, 2018. godine zaključili policu dobrovoljnog programa osiguranja.

Politikom poslovanja društva utemeljenom na individualnom pristupu korisniku, ovisno o njegovim potrebama i željama, Grawe osiguranje d.d. Sarajevo izgradilo je jaku prodajnu mrežu. Usluge Grawe osiguranja d.d. Sarajevo trenutno su dostupne u čak 83 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 369 zaposlenika.

U narednom periodu nastavljaju sa unapređenjem svog poslovanja čime ostaje garant dugoročne stabilnosti i sigurnosti za sve interesne grupe: klijente, dioničare, zaposlenike i institucije sistema. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje