Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Govorite njemački? Prijave za posao u Tuzli

Preuzmite sliku

Govorite njemački jezik i potreban vam je posao kojeg možete kombinovati prema vlastitim željama i potrebama – rad od kuće ili iz kancelarije, uz pogodno radno vrijeme..? Onda ste na pravom mjestu. Kompanija CaDa Solucije doo nudi to i još mnogo više za sve potencijalne saradnike iz Tuzle.

Riječ je o projektima za najveće njemačke firme iz oblasti kataloške prodaje. U potrazi su za saradnicima koji aktivno govore njemački jezik za poziciju Podrška/servis kupcima.

– Mi smo jedna od najvećih domaćih BPO komapnija i bilježimo stalnu tendenciju rasta i razvoja. Postojimo od 2016. godine, a preko 300 zadovoljnih saradnika čine jednu veliku i sretnu porodicu. Od samog početka naša misija i vizija bili su pomalo drugačiji za bh. tržište. Shvatili smo da su saradnici najveći resurs koji posjedujemo te smo iz tog razloga učinili sve kako bi se osjećali ugodno, dostojanstveno, s osmijehom došli na posao i s osmijehom se vratili kući – kažu iz HR odjela CaDa Solucija.

  • Balans života i rada njihov je moto

    Trenutno poslovnice imaju u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bugojnu. Trenutno u Tuzli upošljavaju preko 100 saradnika, a zbog proširenja obima posla ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se prijave. Najavljuju i skoro otvaranje poslovnice u Živinicama, te se i osobe iz ovoga bh. grada mogu prijaviti na ovaj konkurs.

    U CaDa nude mogućnost prvog zaposlenja, a svi kandidati proći će stručnu obuku za radno mjesto. Također, nude priliku i za konstantno napredovanje i usavršavanje.

    Ukoliko ste zaintersovani za posao, možete aplicirati i saznati više informacija na linku OVDJE.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,