Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Golden Tours: Osmomartovska putovanja u Istanbul, Budimpeštu, Opatiju i na Zlatibor

Preuzmite sliku

Popularno

Turistička agencija Golden Tours Tuzla jedna od vodećih putničkih agencija u Bosni i Hercegovini organizuje praznična putovanja povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena u Istanbul, Budimpeštu, Opatiju i na Zlatibor.

Golden Tours brine da vaš odmor u svakom trenutku bude vrijedan vaših snova. Specijalna ponuda za 8. mart nudi veliki izbor putovanja na atraktivne destinacije po jedinstvenim cijenama:

Odlasci avionom iz Sarajeva za Istanbul predviđeni su u tri termina (5. 8. i 9. mart) za izvršene rezervacije do 5. februara cijena je 579,00 KM.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Golden Tours Tuzla (@goldentoursba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Golden Tours Tuzla (@goldentoursba)

Ukoliko želite da proslavite Dan žena u Budimpešti na biseru Dunava možete do 12. februara izvrštiti rezervacije po cijeni od 119,00 KM za polazak 11. marta ili po cijeni od 169,00 KM za polazak 10. marta iz Tuzle odnosno 179,00 KM za polazak iz Sarajeva.

Darujte sebi Opatiju oazu za oporavak duha i tijela za rezervacije do 12. februara po cijeni od 375,00 KM za polazak iz Tuzle  koji je planiran 26. februara odnosno po cijeni od 385,00 KM za polazak iz Sarajeva.

Također, u ponudi je i nezaboravna proslava Dana žena na Zlatiboru po cijenama od 279,00 KM za polazak iz Tuzle 11. marta ili 389,00 KM za polazak 26. februara. Cijene važe za rezervacije do 12. februara.

Iz Golden Toursa napominju kako su u mogućnosti za grupe UKC Tuzla, Doma zdravlja Tuzla i drugih javnih institucija i kompanija sa redovnim platama odobriti i plaćanje u više mjesečnih rata.

Kompletnu ponudu prazničnih osmomartovskih putovanja kao i program putovanja autobusom i avionom možete pogledati OVDJE te odabrati željenu destinaciju i izvršiti rezervaciju po jedinstvenim cijenama do 5. odnosno 12. februara.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje