Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Glossa-centar Tuzla: Proslava 2. rođendana u odličnoj atmosferi (FOTO)

Preuzmite sliku

U četvrtak, 25.8.2016. u 20:00h Glossa – centar za njemački jezik Tuzla je proslavio svoj drugi rođendan u kafiću „Firma“ – koji već duže vrijeme lokacija i partner za veliki broj naših kulturnih manifestacija. Proslava je započela prezentacijom Glossa – centra za njemački jezik Tuzla na kojoj su gosti proslave mogli da steknu uvid u dosadašnji rad i uspjehe koje je postigao Glossa–centar Tuzla.

Odličnoj atmosferu na proslavi je doprinjeo veliki broj raspoloženih gostiju, dvije velike torte koje je posebno za ovu priliku pripremila slastičarna „Fontana“, slatka i slana peciva koja su došla iz pekare „Centar“, te muzički program kojim je Big Brother Band zabavljao goste proslave. Svi zainteresovani su mogli da dobiju dodatne informacije o mnogobrojnim aktivnostima Glossa-centra na info-štandu koji je postavljen za sve goste.

Na kraju ove večeri su podijeljene zahvalnice kafiću „Firma“, slastičarni „Fontana“, pekari „Centar“ i Big Brother Band-u za učešće i partnerstvo na proslavi. Za naše goste je organizovana nagradna igra i najsretnije dobitnike su čekale vrijedne nagrade:

1. mjesto  – 20% popusta na kurs njemačkog jezika 

2. mjesto – udžbenici njemačkog jezika

3. mjesto – Glossa poklon paket

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla se raduje dugom i uspiješnom radu u promociji njemačkog jezika u regionu i nadama se da će i za 3. rođendan imati još više razloga da slavi.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,