Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Glavnu nagradu Pivare Tuzla “Volkswagen T-Roc” osvojila Lejla Pajić iz Tuzle

Preuzmite sliku

U Pivnici Taverna u Tuzli danas je upriličeno izvlačenje glavne nagrade “Volkswagen T-Roc”, a sretna dobitnica je Lejla Pajić iz Tuzle.

  • Sretne ruke Leji Pajić bio je direktor Pivare d.d. Tuzla Fahrudin Salihović koji je tasterom slučajnim odabirom zaustavio broj 061 615 693. Direktor Salihović je odmah uz prisustvo medija pozvao sretnu dobitnicu i obavijestio je da je osvojila glavnu nagradu putničko motrono vozilo “Volkswagen T-Roc”.

  • Nakon 15 minuta porodica Pajić je došla u Pivnicu Taverna i vidno iznenađeni primili su čestitke zbog osvojne glavne nagrade kao i riječi riječi zahvalnosti zbog lojalnosti prema konzumiraju domaćih proizvoda.

  • ‘Sretnoj dobitnici želim u ime kolektiva Pivare d.d. Tuzla puno sretno pređenih kilometara u novom automobilu. Također, čestitam svim ostalim dobitnicima utješnih nagrada, a svima ostalim više sreće u našim narednim nagradnim igrama’ – kazao je Salihović.

    Sretna dobitnica Lejla Pajić vidno iznanađena zbog osvajanja glavne nagrade je kazala kako su u ovogodišnjoij nagradnoj SMS igri “Još veća sreća je uz tuzlansko” poslali nešto više kodova neko je to ranije bio slučaj što im se svakako isplatilo.

  • ‘Kada je zazvonio telefon i kada je se javio direktor koji nam je saopćio da sam dobitnica glavne nagrade nisam mogla da vjerujem. Inače ne igramo nagradne igre često ponekad Bingo i ovu što organizuje Pivara Tuzla. Veliko im hvala zaista smo se obradovali, a iskreno nismo očekivali’ – kazala je Pajić koja je po glavnu nagradu došla preuzeti sa sinom i suprugom.

    Koordinatorica marketinga Pivare d.d. Tuzla Sabina Granov je kazala kako su veoma zadovoljni odazivom učesnika u nagradnoj igri.

  • “Možda smo zbog situacije s pandemijom bili malo skeptični, međutim na kraju smo bilii više nego zadovoljni brojem kodova koje je zaprimio naš sistem. Nagradna igra je trajala tri mjeseca, a svi dobitnici ostalih nagrada će biti objavljeni na našoj web stranici. Svim našim vjernim potrošaćima jedno veliko HVALA na učešću’ – istakla je Sabina Granov.

    Iz Pivare d.d. Tuzla su poručili kako će i u budćnosti nastaviti da nagrađuju svoje vjerne potrošaće, jer kako naglašavaju samo zajednički proizvodnjom i kupovinom domaćih proizvoda zajedno je moguće graditi i jačati privredu Bosne i Hercegovine. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje