Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Frend ti donosi nove popuste u avgustu

Preuzmite sliku

Tvoj FREND ti ponovo daruje mogućnost da ostvariš popust od čak 50% na vrijednost dopune računa. Svi postojeći ali i novi m:tel prepaid – FREND korisnici na ovaj popust mogu da računaju sve do kraja mjeseca avgusta.

Ako dopuniš svoj račun elektronskom dopunom od 20 KM ili više od toga i tvoj račun za dopunu će iznositi 50% manje – dopunu od npr. 20 KM, platićeš samo 10 KM, a na svom računu ćeš imati 20. Dopunu od 30, platićeš 15 KM, te od 50 KM samo 25 KM, itd.

Iznos dopune s popustom raspoređuje se na glavni i bonus račun u omjeru 50% na jednom, i isto toliko na drugom računu. Iznos dopune na bonus računu možeš koristiti na pozive unutar mobilne m:tel mreže, kao i na slanje SMS-ova prema svim mobilnim mrežama u BiH. Period važenja iznosa dopune na bonus računu od 10,00 do 19,99 KM je sedam dana, a od 20,00 KM i više, 15 dana. Sve navedene cijene su s uračunatim PDV-om.

Dopuni svoj račun na kiosku ili u najbližoj prodavnici i ostvari popust na razgovore i SMS-ove! Za više informacija besplatno pozovi korisnički servis 066 10 10 10 ili posjeti web stranicu frend.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,