Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Evo kako da odaberete smart televizor po vašoj mjeri uz vrhunsku sliku

Preuzmite sliku

Sa ljetom, osim vrućina dolazi nam i evropsko prvenstvo u fudbalu.

Mnogi od nas planiraju kupiti novi smart televizor za bolji ugođaj praćenja omiljenih utakmica. Stoga je pred vama puno dilema i puno želja!  Želite li vrhunsku sliku na svom smart televizoru, kao i mogućnost da se prestanete nervirati zbog korištenja vaših omiljenih aplikacije na smart televizoru?

Naravno da želite, isto kao što želite i jednostavno povezivanje vašeg smart televizora sa vašim mobitelom ili drugim smart uređajima u vašom domu. Ako ste napredni korisnik Android operativnog sistema, na vašem mobitelu, preporučujemo vam da i vaš smart televizor bude s Android operativnim sistemom.

  • Često se postavlja pitanje da li je bolji smart ili Android televizor? Svaki Android televizor je ujedno i smart televizor, dok obrnuto ne važi. Smart televizori mogu imati i druge operativne sisteme. Određeni brendovi razvili su sopstvene operativne sistema koji omogućavaju upravlja i drugim smart uređajima u domaćinstvu. Tako na primjer uređaje poput frižidera ili mašina za pranje moguće je povezati na smart televizor.

    IMTEC vam nudi širok izbor smart televizora uz povoljne cijene i mogućnost najjednostvnije kupovine na rate, do 24 mjeseca, bez odlaska u banku, bez nepotrebne dokumentacije, jer kompletan proces kupovine završavate u IMTEC poslovnicama. Svi televizori iz ponude dolaze sa garancijom i maksimalnim poštivanjem garantnih uslova. Više o ponudi možete pročitati OVDJE ili posjetite najbližu IMTEC poslovnicu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,