Nedjelja, 26. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

ETM kompanija predstavlja nove proizvode: Porodica Smiley se proširila!

Preuzmite sliku

Iz kompanije ETM s pomosom predstavljaju univerzalni gel deterdžent za pranje rublja Smiley od 4 litra premium kvalitete sa više od 10% aktivne tvari što ga svsrstava u najvišu klasu deterdženata te je preporučen za pranje rublja na svim temperaturama.

Deterdžent je uspješno prošao sve sigurnosno-zdravstvene kontrole kvalitete prema regulativama Europske Unije i kao takav je bezbjedan za upotrebu te ne izaziva iritacije na koži.

 • Pogodan je i za ručno pranje.

  Najprodavanije pelene Smiley dobijaju novo, modernije pakovanje, a u asortiman je dodana i još jedna veličina pelena, te sada pored veličina Maxi (7 – 16 kg), Junior (12 – 25 kg) u ponudi je i veličina Midi (4 – 9 kg) uz zadržan prijašnji kvalitet.

  Iz kompanije ETM kako navode žele se pohvaliti i linijama vlažnih maramica Ottoman i Poem.

  Poem je linja vlažnih maramica fascinantno osvježavajućih mirisa brižno sabranih iz najomiljenijih cvjetova svijeta: italijanske bugenvilije, španjolskog jasmina i francuske lavande.

  Linija vlažnih maramica Ottoman orijentalnog mirisa kreirana prema najprobirljivijim zahtjevima potrošača iz Dubaija, Katara, UAE asocira na raskoš Istoka, a sada je dostupna i na našem tržištu.

  Obje linije vlažnih maramica su bez alkohola i parabena, dermatološki su testirane, te su pogodne i za djecu i odrasle.

  Podsjećamo i na već tradicionalne vlažne maramice Diana, Bebiko i Vip baby koje su već  uveliko osvojile srca  kupaca.

  – Cijene novih proizvoda su kao i do sada prilagođene kupcima, a možete ih pronaći na policama najvećeg trgovačkog lanca već od polovine augusta, navode iz ETM kompanije.

  (Tuzlanski.ba | Marketing)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje