Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

English Home: Jesen stiže uz cijene niže – do 40% popusta!

Preuzmite sliku

Popularno

Kako bi na naljepši mogući način zakoračili u jesen, za sve naše kupce pripremili smo odlične popuste do 40%.

Svako godišnje doba sa sobom donosi svoje boje, a nekima su favoriti upravo tople boje jeseni. Budući da je jesen osim, zime, godišnje doba u kojem najviše vremena provodimo kod kuće, da bi ono bilo što ugodnije, donosimo vam inspiraciju kako da raznim dekoracijama stvorimo savršen jesenski ugođaj.

Sve tople nijanse boja pokazuju svoju raskoš u jesenskim danima. U domovima stvaraju topao ugođaj, a možemo ih unijeti na nekoliko načina. Jedan od njih su promjenom tepiha toplijim bojama. Promjene u kuhinji i na trpezi na jednostavan način možete unijeti jesen u svaki interijer.

Ukoliko tražite nešto lijepo za svoj dom, te želite da ga obogatite stilskim i praktičnim detaljima, English Home je nezaobilazno mjesto za opremanje vašeg doma koje trebate posjetiti.

Ove jeseni u English Home vas očekuju specijalni popusti od 20 do 40% na asortiman proizvoda iz kuhinje, te tepiha, a uz kupovinu putem web shopa www.englishhome.ba u vrijednosti iznad 100,00 KM omogućena je besplatna dostava. Na radost, vjerujemo, mnogih kupaca, zahvaljujući web shopu proizvodi su postali dostupni cjelokupnom bh. tržištu.

Pogledajte dio ponude na popustu i unesite dašak elegancije u svoj dom!

Setovi za kafu i čaj

Uživajte sa vašim najmilijima u ispijanju jutarnje kafe ili čaja. Kažu da se po jutru dan poznaje – stoga neka vaša jutra započnu sa English Home setovima za kafu i setovima za čaj. Jedinstven i moderan dizajn zaista može obogatiti vaše jutarnje ispijanje najdražeg napitka i olakšati vam da sa osmijehom započnete novi dan.

  • Proizvodi za prave gurmane

    Istinski gurmani koriste English Home dodatke za kuhinju i posuđe kako bi njihova jela bila što ukusnija i savršenija. Savršeno izrežite voće i povrće sa novim daskama za rezanje izrađenim od mermera i bambusa, pripremljenu hranu odložite u namjenske posude za odlaganje hrane od keramike, stakla ili plastike, a potom napravite savršen doručak, ručak ili večeru u vrhunskim posudama za pečenje iz našeg asortimana.

  • Tepisi i staze

    Volimo tepihe i staze zbog njihove sposobnosti da ožive prostoriju, prigušuju buku drugih članova porodice i zato što čine prostor dodatno udobnijim. Osim klasičnih, modernih tepiha, te onih orijentalnih koji nikada neće izaći iz mode, danas su u trendu i jednobojni tepisi od pamuka koje možete lako održavati. S druge strane, šareni pleteni tepisi unijet će dašak mladenačke atmosfere i zaigranosti u prostor. U English Home-u pronađite tepihe i staze koje će se dobro uklopiti u gotovo svaki stil.

  • Posjetite English Home u Sarajevu ili Tuzli i otkrijte koje su to male tajne velikih umjetnika, jer upravo magija koju ćete doživjeti dok razgledate različite dekoracije će vas potaći na istraživanje i otkrivanje inspirativnog dizajna koji će biti samo vaš i jedinstven.

    Više o samoj ponudi English Home i novostima možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje