Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dukat vruća čokolada: Novi proizvod idealan za hladne zimske dane

Preuzmite sliku

Lactalis BH pripremio je novi proizvod idealan za hladne dane – Dukat vruću čokoladu koji sadrži savršenu kombinaciju najkvalitetnijeg mlijeka, fine čokolade i odabranog kakaa.

Proizvod dolazi u bočicama od pola litre i iako je odličan u hladnoj varijanti, ovaj je napitak moguće jednostavno zagrijati čime postaje neodoljiva poslastica u svakoj prilici – za doručak, međuobrok ili kao posebni desert koji se sprema u svega nekoliko minuta.

“Svi koji uživaju u čokoladi, obožavat će Dukat vruću čokoladu. Posebna po svojoj bogatoj teksturi i kremastom okusu, uz nekoliko jednostavnih trikova Dukat vruća čokolada će za trenutak postati i više od mliječnog napitka – postat će poslastica koja stvara ugođaj. Zato vjerujemo da će svi koji biraju Dukat kvalitetu poželjeti popiti šoljicu vruće čokolade uz razgovor s bliskom osobom ili odvojiti trenutak sa sebe i uživati u ovom jedinstvenom okusu”, poručuju iz Lactalisa BH.

Zbog svog kremastog, neodoljivo izbalansiranog, a slatkog okusa Dukat vruća čokolada idealna je za zimsko vrijeme, a budući da ne sadrži gluten ovaj će hit proizvod biti dostupan i osobama s intolerancijom na ovu vrstu proteina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,