Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dr. Čović u posjetu HT ERONET-u: Vesele me odlični rezultati i vaš optimizam (FOTO)

Preuzmite sliku

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, u pratnji savjetnice dr. sc. Sanje Bazine Crnokić, posjetio je HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom i članovima Uprave – Vilimom Primorcem, Gordanom Bilić, Tomislavom Rukom i Goranom Kraljevićem.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac zahvalio je predsjedniku Čoviću na posjetu te naglasio kako je situacija u ovoj tvrtki danas bitno drukčija od one od prije dvije godine, kada je tvrtka bila opterećena aferama, padom prihoda, negativnim rezultatom poslovanja.

„Ono što danas mogu sa zadovoljstvom istaknuti jest da je HT ERONET, dvije godine poslije, tvrtka sa stabilnim prihodima i smanjenim troškovima, a naš je cilj – daljnja stabilizacija, uvećanje vrijednosti tvrtke što, opet, možemo postići ulažući u ljude, naše klijente, našu mrežu, kao i tehnološki rast i napredak. Želimo biti tehnološki lider u svome području i stvoriti stabilne osnove za daljnje poslovanje, a iduća godina, u tome smislu, i godina je 4 G mreže. Također dokazali smo se i kao tvrtka koja ima visokorazvijenu društvenu odgovornost, što smo mnogim projektima i tijekom 2017. dokazali“, kazao je Primorac.

Članovi Uprave – Gordana Bilić, Tomislav Ruk i Goran Kraljević, svatko iz svoga segmenta poslovanja, predstavio je dr. Čoviću osnovne naglaske iz 2017. te planove za iduću godinu.

„Jako me veseli činjenica da je HT ERONET, iz jedne faze o kojoj smo slušali prije dvije godine i u kojoj se nije vidjela perspektiva niti optimizam, došao do ove razine. Sada vidim samo pozitivnu sliku i drago mi je čuti da ste uspješno riješili sve najveće probleme koji su pritiskali tvrtku. Ono što želim posebno istaknuti je da ćete, s naše strane, koliko mi kao vlast možemo učiniti, uvijek imati potporu za vaše djelovanje, a sve radi još boljih rezultata i pozitivnog trenda koji je zamjetan u ove dvije godine. Na kraju, svim djelatnicima HT ERONET-a i vama, želim sretan Božić i sretnu i uspješnu novu 2018. godinu, koja će, nadam se, biti poslovno još bolja“, kazao je dr. Čović.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,