Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

DOMOD otvara novi salon tehnike u Živinicama!

Preuzmite sliku

Saloni tehnike DOMOD otvaraju svoju četrnaestu po redu prodavnicu, a prvu u Živinicama. Prodavnica ugodnog i domaćinskog ambijenta nalazi se na drugom spratu  Porto centra, prostor bivše zgrade Malagić centra, i  svoja vrata će svečano otvoriti 4. novembra u 14 sati.

Najveći domaći lanac salona tehnike u BiH poziva sve zaljubljenike u tehniku, ali i znatiželjnike, da im se pridruže na otvorenju prodavnice u Porto centru. Na površini većoj od 550m2, DOMOD svojim kupcima obećava najbolji izbor bijele i IT tehnike, televizora, mobitela, malih kućanskih aparata, posuđa i kućanskih aksesoara svjetski poznatih brendova: Samsung, Sony, Bosch, Vox, Philips, Gorenje, Indesit, Whirlpool, Tefal, Rowenta, Krups, Miele i drugih.

Otvaranjem svoje nove poslovnice, DOMOD Živinicama poklanja najpovoljnije mjesto za kupovinu tehnike, ali i mnoštvo pogodnosti pri kupovini koje će obradovati sve kupce.

Povodom svečanog otvorenja prodavnice  u Porto centru u Živinicama, DOMOD je pripremio poseban program i pogodnosti za sve posjetioce: promocije proizvoda, nagradne igre, senzacionalna sniženja i poklone iznenađenja.

U četvrtak, 4. novembra u 14 sati svi posjetioci nove DOMOD prodavnice u Živinicama, moći će se uvjeriti zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta kupovine tehnike.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje