Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djeco i roditelji spremite se: Frozen i Star Wars stižu u vaš grad

Preuzmite sliku

Najmlađe očekuju zabavni sadržaji poput memory igrica, plesa sa snježnim kuglama, face paintinga te mnoštva iznenađenja uz prigodne poklone.

Zahvaljujući loyalty programu najpopularniji Disneyevi junaci filmova Frozen i Star Wars već ovog vikenda prošetat će Konzumovim prodavnicama, a tokom mjecec dana u 7 bh. gradova najmlađe očekuju zabavni sadržaji poput memory igrica, plesa sa snježnim kuglama, face paintinga te mnoštva iznenađenja uz prigodne poklone.

U narednih mjesec dana kupci imaju priliku osjetiti praznično raspoloženje i euforiju ledenog kraljevstva i zvjezdane galaksije u našim prodavnicama. Sigurni smo da će djeca beskrajno uživati u otkrivanju magičnih svjetova koja nam donose ova dva filmska ostvarenja, a ovo je prilika i za vrijedne poklone i nagrade. Djeca se u trenu mogu pretvoriti u princezu Annu ili Elsu, dok će drugi uživati u isprobavanju svjetlosnih mačeva i igricama koje ih vode u istraživanje fantastičnog svemira i tamnih planeta.” – istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Tu je i ples sa snježnim kuglama, a kugla ne smije pasti na pod. Ko uspije održati loptu što duže, odnosi pobjedu i vrijedne nagrade. Ukoliko pak želite igrati Star Walla avion mora pogoditi cilj, a što ih više ubacite u metu, bliže ste pobjedi. Igra pogađanja podjednako će oduševiti i djevojčice i dječake. Pomoću stickera morate pogoditi koji ste heroj, a vaš protivnik ne smije koristiti riječi za pojašnjenje.

Disneyeva avantura na put kreće već ovog vikenda 10. i 11. septembra kada će obradovati sve mališane u Tuzli, a nakon toga čarolija stiže i u druge gradove BiH:

17 i 18.09. Mostar
24. i 25.09. Banja Luka
01. i 02.10. Sarajevo
08. i 09.10. Čitluk
15.10. Maglaj
16.10. Žepče

Ukoliko uz sve to sakupljate žigove i naljepnice koje vam donose figurice i vode do super igračaka, doživljaj će biti potpun. Ukoliko pak ne, svejedno ćete se dobro zabaviti i osjetiti magiju epske fantazije ratova zvijezda i sjajne princeze koja ima moć zalediti cijeli svijet.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,