Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Direktorica kompanije Bingo Ljiljana Kunosić dobitnica priznanja za doprinos razvoju FMCG industrije

Preuzmite sliku

Upravljati kompanijom koja broji više od 9.000 zaposlenika, san je svakog menadžera, ali upravljati uspješno i to raditi godinama, kontinuirano razvijajući biznis kao i prateće djelatnosti mogu samo najbolji.

Ljiljana Kunosić, 26 godina je na čelu najvećeg trgovačkog lanca u BiH, kompanije Bingo. Iz dana u dan susreće se sa promjenama na tržištu i u industriji, nastojeći da zajedno sa svojim timom primjenjuje nove modele poslovanja, kako bi u ovim izazovnim vremenima osigurali kontinuitet u lancu snabdijevanja, nastoje širiti maloprodajnu mrežu, podizati kvalitete usluge i ambijenta u trgovinama, imati zadovoljne potrošače, partnere, ali prije svega zaposlenike.

Stabilan domaći trgovački lanac garant je pozitivnih kretanja unutar industrije robe široke potrošnje. Da bi se to postiglo, menadžment istog, mora biti involviran u sve segmente poslovanja, pravovremeno reagujući na sve što donosi kompleksno okruženje i situacija, a upravo u tome i jeste snaga, i to na površinu dovodi najhrabrije i najodvažnije.

  • Liderica, poput Ljiljane Kunosić, koje je do izvrsnosti u svom poslu došla predanim radom, na 8. FMCG RETAIL SUMMITU, nagrađena je posebnim priznanjem za doprinos razvoju industrije, a na prijedlog prošlogodišnjeg dobitnika Petra Ćorluke, vlasnika kompanije Violeta.

    –Zahvaljujem organizatoru za ovaj izuzetan događaj i prilici da se družimo, razmijenimo iskustva i mišljenja, a posebno hvala Petru Ćorluki. Nadam se da ću ja iduće godine predložiti nekoga mlađeg, ko će napredovati, donijeti nove ideje i energiju, kako bi Bosna i Hercegovina išla dalje, izjavila je Ljiljana Kunosić, prenosi instore.ba.

    Nagrada je svojevrsni pečat na uspješan rad, rezultate i doprinos FMCG industriji, ali i zajednici.

    Biti liderica u najvećoj i najvrjednijoj industriji, potvrda je vrijednosti i načela koje njeguje kompanija Bingo, koja inspirirana svojim potrošačima, građanima naše zemlje kreira bolji poslovni ambijent čineći svakodnevni život boljim i jednostavnijim.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje