Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Direkcija BH Telecoma Tuzla nagradila jubilarne korisnike svojih usluga (FOTO)

Preuzmite sliku

Danas je u Direkciji BH Telecoma Tuzla upriličena svečanost na kojoj su jubilarnim korisnicima usluga ove kompanije uručene nagrade.

Kompanija BH Telecom danas ima više od 185.000 korisnika usluge “Moja TV” od čega je 50.000 korisnika sa područja Tuzlanskog kantona.

Upravo je Enver Hasić inače po zanimanju taksi prijevoznik postao 50-hiljaditi korisnik usluge “Moja TV” na području TK i tim povodom je od strane kompanije BH Telecom nagrađen super modernim uređajem LG V30.

“Izuzetno mi je drago što sam dobio ovu nagradu BH Telecoma kao pretplatnik usluge “Moja TV”. Inače sam dugogodišnji kornisnik i drugih usluga BH Telecoma i mogu kazati da sam veoma zadovoljan sa uslugama koje BH Telecom pruža korisnicima. Bio sam iznaneđen kada su me obavijestili da sam osvojio nagradu. Hvala kompaniji BH Telecom” – kazao je sretni dobitnik Enver Hasić.

Nagradu je prilikom današnje svečanosti dobila i gospođa Admira Uzunić kao 59.000-ta korisica usluge interneta BH Telecoma na ovom području. Sretnoj dobitnici uručen je uređaj Moto G5s sa poklon slušalicama.

“Zaista sam bila iznenađena kada sam dobila poziv od strane BH Telecoma i saznala da sam sretna dobitnica. Ovo je znak poštovanja od strane BH Telecoma kao kompanije prema korisnicima njihovih usluga. BH Telecomu želim puno sreće u uspjeha u budućem radu” – kazala je nakon uručenja nagrade Admira Uzunić.

Treća sretna dobitnica bila je 73.000-ta pretplatnica odnosno korisnica govorne telefonske usluge gospođa Kada Džinić koja je na poklon dobila fiksni telfon Gigaset 530 DUO.

U ime gospođe Kade Džinić nagradu je primio njen sin Nermin Džinić.

Sretnim korisnicima BH Telecoma nagrade je u ime Direkcije Tuzla uručio direktor Sadik Džidić koji je ovom prilikom kazao:

“BH Telecom je svakako kompanija koja vodi brigu o svojim korisnicima i koristi svaku priliku da iskaže poštovanje prema njihovim odlukama da budu naši korisnici. Usluga “Moja TV” uvedena je u sadržaj BH Telecoma 2009. godine, da bi tu uslugu prušali na što kvalitetniji način bilo je potrebno da investiramo značajna sredstva. Samo je na području koje pokriva regionalna Direkcija Tuzla u posljednjih deset godina investirano oko 55 miliona KM. Naravno da velike zasluge pripadaju i našim uposlenicima koji su svojim znanjem, zalaganjem i vještinama doprinijeli da se ostvari ovaj rezultat što Direkciju Tuzla svrstava na prvo mjesto jer smo danas nagradili 50-hiljaditog korisnika usluge “Moja TV”. Cilj nam je da naši korisnici budu zadovoljni do te mjere da upravo oni postanu najbolji promotori naših usluga” – kazao je Sadik Džidić, direktor Direkcije BH Telecoma Tuzla.

BH Telecom kao vodeći telekom operater u BiH danas nudi više od 1.000 usluga u fiksnoj, mobilnoj i paketskoj mreži uz korištenje savremenih tehnologija i poštivanje međunarodnih standarda i propisa. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje