Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Central osiguranje i dalje nastavlja s velikim investicijama

Preuzmite sliku

Nastavno dosadašnjem pozitivnom poslovnom širenju, Central osiguranje d.d. i dalje ide u pozitivnom pravcu, čemu u prilog ide aktuelna višemilionska akvizicija, kupnja novog tehničkog pregleda u Bosanskoj Krupi.

Ovim ugovorom Central osiguranje d.d. i Testing centar d.o.o., potvrđuju svoju poziciju tržišnih lidera, kada su u pitanju polise osiguranja odgovornosti za motorna vozila, tehnički pregledi i drugi vidovi osiguranja.

 • Vrlo jasna poslovna vizija, strateška ulaganja, stalna zapošljavanja i ulaganja u ljudske resurse, kao i stalni rast prihoda čine Central prepoznatljivim primjerom uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini.

  Svoju uspješnost i stalni rast Društvo Central temelji na etičkim normama poslovanja, socijalnoj osjetljivosti i humanitarnim djelovanjem u zajednici u kojoj djeluje i ostvaruje prihod.

  Više od 40 stanica tehničkog pregleda Testing centra i preko 130 poslovnica Central osiguranja čine razgranatu mrežu stanica tehničkih pregleda i poslovnica osiguranja po cijeloj Bosni i Hercegovini, a gdje vrhunska usluga ne izostaje, uz široku ponudu proizvoda, ljubazno osoblje i svakako veliku brzinu u obradi i isplati šteta.

  Iz Centrala i Testinga, poručuju da ovim potezom tehnički pregled u Bosanskoj Krupi postaje dio jedne od najvećih domaćih poslovnih grupacija.

  Moderan pristup, ekspeditivnost i stručnost su ono što garantiraju svim sadašnjim, ali i budućim korisnicima usluga. Pored navedene akvizicije, Central osiguranje ima u planu za ovu, ali i naredne godine i dalje rasti i povećavati svoj tržišni potencijal novim višemilijunskim ulaganjima, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena. (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje