Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Budući korisnici usluga BH Telecoma ugovore će moći zaključiti na kućnoj adresi

Preuzmite sliku

Ugovor o saradnji | posredovanju između BH Telecoma d.d. Sarajevo i JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo danas je svečano potpisan u Sarajevu.

Suština ugovora je u tome da će svi budući potencijalni korisnici usluga BH Telecoma od sada biti u mogućnosti da zaključe ugovore za usluge BH Telecoma na svojoj kućnoj adresi, putem posrednika BH Pošte, bilo da se radi o postpaid paketima ili paketima sa kombinovanim načinom plaćanja. Također će zainteresirani građani na kućnoj adresi moći dobiti sve informacije o usluzi Moja TV.

Vršilac dužnosti generalnog direktora BH Telecoma Sedin Kahriman kazao je da je ovo sa aspekta korisnika veoma bitna usluga, kako u porodičnom, tako i društvenom segmentu.

Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić rekao je da je to jako značajna usluga za sve nove i potencijalne korisnike usluga BH Telecoma koji će sada moći popuniti formular na kućnoj adresi.

– Na raspolaganju im je oko 1.800 osoba koje rade na terenu i 400 šaltera BH Pošte. Nastavljamo odličnu saradnju sa BH Telecomom koju imamo već godinama – dodao je Mujić, saopćeno je iz BH Telecoma.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje