Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Black Friday za bolji izbor! Posebne pogodnosti na IQOS prodajnim mjestima

Preuzmite sliku

Ako ovaj „crni petak“ ne dočekujete sa istim entuzijazmom kao ranijih godina, ali ipak želite sebe počastiti nečim posebnim, gledajte da taj izbor ne bude kao do sada „quilty pleasure“, već nešto što zaista pravi razliku, što je odgovorna i bolja odluka, i za vas i za vaše okruženje, a u ovom slučaju i vaš novčanik.

IQOS je upravo takva kupovina za sve one pušače koji ne žele ostaviti cigarete. Ovaj uređaj je mnogo više od moderno izdizajniranog gedžeta, to je bolja alternativa za sve one koji bi inače nastavili pušiti. Zasnovan na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, IQOS se temeljno razlikuje od cigareta.

  • A za ovaj „Black Friday“ ovaj uređaj možete nabaviti uz posebne pogodnosti. Potražite IQOS prodajna mjesta u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, obratite se IQOS prodajnom savjetniku ili obavite kupovinu preko IQOS online prodavnice i imat ćete priliku da najnoviji IQOS 3 Duo kupite sa 40% popusta, ali i da ga dodatno opremite aksesoarima koji će biti sniženi čak 50%. Ponuda važi od 27-30.11.

    Ovog „crnog petka“ izaberite pametnu kupovinu i bolju alterntivu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,