Subota, 4. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bingo u petak otvara veliki centar u Banovićima

Preuzmite sliku

Prije 21 godinu, kompanija Bingo otvorila je svoju prvu trgovinu izvan Tuzle upravo u Banovićima.

Nakon Robne kuće, otvorili su još dvije manje trgovine 2001. i 2002. godine. Od tada su stanovnici Banovića vjerni kupci Binga.

U proteklih sedam mjeseci Bingo je gradio veliki centar na ulazu u grad, u čijoj je izgradnji učestvovao veliki broj domaćih kompanija.

 • Objekat je ukupne površine 6.750 m2 a u njemu će biti hipermarket, restoran, igraonica, apoteka, CM cosmetic market, cvjećara i drugi prateći sadržaji.

  Svečano otvorenje će biti upriličeno u petak 26. novembra, a više informacija o tome Bingo će podijeliti na svojim društvenim mrežama.

  Kompanija Bingo upošljava više od 9.000 ljudi u grupaciji. U vlasništvu imaju dvadeset drugih kompanija, od čega je deset proizvodnih.

 • Obzirom da je njihova primarna djelatnost trgovina, više od 220 maloprodajnih objekata čini ovu tuzlansku kompaniju liderom u sektoru retaila.

  Sve se više orijentiraju ka proizvodnji, kako bi kupcima pružili svježe i kvalitetne proizvode, poštujući svoju izvornu filozofiju domaćeg lanca trgovina koji pruža podršku bh. privredi.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,