Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bingo proslavio 25. rođendan, a sa Mastercardom te vodi na 90. rođendan Mickey Mousea

Preuzmite sliku

Putujte u Disneyland® Paris sa Bingom i kompanijom Mastercard… Odvedite svoje najmlađe na proslavu 90. rođendana Mickey Mouse.

Bingo i Mastercard organizuju nagradnu igru u okviru koje korisnici Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje putovanje u najsretnije mjesto na svijetu – Disneyland® u Parizu. Ove godine se obilježava veoma poseban jubilej u istoriji Disneylanda jer se proslavlja 90. rođendan Mickey Mousea, što će budućim pobjednicima nagradne igre učiniti putovanje neprocjenljivim.

Nagradna igra je otvorena svim korisnicima Maestro i Mastercard kartica koji u periodu od 6.10. do 5.11.2018. godine obave najmanje jednu transakciju u Bingo trgovinama. Nakon kupovine, potrebno je da korisnik ispuni kupon koji može da preuzme na kasi i ubaci ga u jednu od kutija predviđenih za to u Bingo objektima.

  • Najsretniji učesnik će osvojiti paket aranžman „Mickey’s 90th Birthday-World’s Biggest Mouse Party” koji obuhvata povratne avio karte za četiri osobe, dva noćenja u hotelu „Newport Bay Club Hotel“, kao i polise putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana.

    Pobjednici nagradne igre će biti izvučeni 12.11.2018., a u mogućnosti su da svoje nagrade iskoriste u periodu od 30.11. do 02.12.2018.

    Disneyland® Paris je jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posjetilaca, djece i odraslih. Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.

    Kompanija Bingo ove godine slavi dvadeset pet godina. U okviru strategije razvoja planirano je preuređenje starih poslovnica te širenje maloprodajne mreže širom Bosne i Hercegovine. Ovaj domaći trgovački lanac djeluje u sklopu grupacije koja zapošljava 7.500 ljudi, obuhvata  190 trgovina, šezdeset pet restorana, devetnaest kompanija drugih djelatnosti, od čega je i deset fabrika. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,